Allsafe Mini Opslag naar Sittard-Geleen

Royworks Vastgoedspecialisten heeft het pand van Tricotop International, dat sinds het faillissement van dat bedrijf in 2009 leeg stond, verkocht aan Allsafe Mini Opslag.

Het pand wordt de komende tijd volledig verbouwd om er een full service Allsafe Mini Opslag vestiging van te maken. Er komen opslagunits van 1 m3 tot en met 120 m3, met goede luchtconditionering en beveiliging van de opgeslagen spullen voor zowel bedrijven als particulieren.

De Allsafe vestiging in Sittard wordt de eerste in Limburg en de 15e in het land. Het bedrijf startte 16 jaar geleden met een eerste vestiging in Amsterdam en groeit beheerst verder. Dit jaar komt er nog een vestiging bij in Den Haag. Dat laat Eric Stubbé weten, oprichter en Algemeen Directeur van Allsafe.

Allsafe heeft een uniek mini opslag concept in Nederland. Met haar opslagunits en aanvullende diensten geeft het ruimte aan bedrijven en particulieren. Eric Stubbé: “Bijvoorbeeld met 24-uurs ruimtes zodat ondernemers op elk moment van de dag bij hun voorraad of materiaal kunnen. Of een verhuishulp die spullen gemakkelijk en snel met een Allsafe bus van en naar de opslag brengt. Ook zijn bij ons postbussen te huur, en hebben we een pakketverzenddienst en een goederenontvangstservice”.

Daarnaast rolt Allsafe het mrBox concept uit in Nederland. mrBox, je spullen in de cloud, is een nieuw 21e eeuws concept dat ruimte geeft. Het biedt opslagmogelijkheden voor je niet dagelijks te gebruiken spullen en een haal-en-breng service. Daarnaast een gratis app om makkelijk overzicht over je spullen te houden zodat je nooit meer hoeft te zoeken. mrBox biedt u ook de mogelijkheid om winter- en zomerbanden te wisselen en op te slaan. mrBox vestigt zich eveneens aan de Bergerweg.

Het bedrijf verwacht in november van dit jaar met de verhuur van de opslagruimte in Sittard te kunnen starten.

Reacties