‘Garenproeverij’ en modeshow bij Wollstreet

Foto: Wollstreet

Op zaterdag 24 en maandag 26 september organiseert Wollstreet een ‘garenproeverij’. U kunt er dan komen proeven, proberen en voelen aan en van de nieuwe ‘smaakmakers’ van de collectie garens van Wollstreet.

“Er waren nog nooit eerder zoveel nieuwe garensoorten en nieuwe merken in onze collectie. Daarom ons initiatief van de garenproeverij,” zegt Sandra Nohlmans, die vijf jaar geleden met Wollstreet de Rijksweg Noord overstak naar een oud industrieel pand. Een winkel die gezien mag worden!

U bent beide dagen tussen 11:00 en 17:00 uur van harte welkom op deze ‘garenproeverij’. Ontdek en probeer de nieuwe garens, u kunt breien of haken met de nieuwe kwaliteiten.

De garens zijn kwaliteiten uit hoofdzakelijk natuurlijke vezels. “We hebben het dan over gerecyclede cashmere van RICO; baby alpaca van JUNIPER MOON FARM; superzachte organische wol geverfd met plantenverfstoffen van RICO; alpaca queen, een superzachte blend uit alpaca en wol die met een bepaalde vilttechniek zorgt voor een superzachte en aaibare draad. Deze draad is van SCHOPPELWOLLE. Ook onze vertrouwde merken komen met luxe mooie draden, zoals LANG YARNS met mohair en zijde mengsels, of KATIA met een mooie katoen met cashmere blend.”

Naast de garenproeverij worden veel gebreide modellen geshowed die je kunt passen. De nieuwste patronenboekjes zijn binnen en er is natuurlijk iets lekkers voor bij de koffie en thee. Tevens zal Laurie Bessems, cum laude afgestudeerd in Fashion Knitwear and Knitted Textile Design aan de Nottingham Trent University haar afstudeerwerk showen bij Wollstreet.

Cookieinstellingen