P&P Company en Nieuwe Maan bundelen krachten.

Foto: P&P Company / Nieuwe Maan

P&P Company en Nieuwe Maan bundelen krachten. Daarmee zetten deze bedrijven een stap die past in hun strategie om full-service, offline en online communicatie te realiseren.

Communicatie die haar doel bereikt.

Branchegenoten P&P Company en Nieuwe Maan hebben overeenstemming bereikt over een verregaande synergie. De intentie is om vanaf 1 juli aanstaande alleen onder de naam P&P Company in de markt voor vormgeving, conceptontwikkeling, marketing en communicatie te opereren.

De transactie moet in het licht gezien worden van de toenemende behoefte aan full-service bureaus. Aan de basis ligt nog altijd kwalitatieve vormgeving. Naast de offline concepten wordt nu nog sterker ingezet op de online mogelijkheden. Door digitalisering, social media en business analytics wordt het fundament verbreed voor succesvolle multimediale communicatie.

Stephan Lambij, van Nieuwe Maan, over de genomen stap: “Door deze krachtenbundeling staan we klaar voor de toekomst. Ik verwacht dat we dankzij deze stap, de marktpositie én kennis van de gecombineerde bedrijven, nog meer toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze klanten.”

Jan Wijnen en Daniëlle Spronken, van P&P Company, zijn ook zeer verheugd over de krachtenbundeling. Jan Wijnen: “Wij zien veel overeenkomsten op het gebied van bedrijfscultuur, de manier van werken en focus op kwaliteit. We zijn 30 jaar geleden gestart met P&P Company en kijken met veel voldoening terug op wat er is neergezet. Vorig jaar hebben we besloten op zoek te gaan naar een passende partner om daarmee klaar te blijven staan voor de toekomst en de continuïteit te borgen. Deze partner hebben we in Nieuwe Maan gevonden. Het komende half jaar zal in het teken staan van het overdragen van de bedrijfsvoering naar Stephan Lambij en Manon Rikers. Uiteraard blijf ik voor de onderneming en de jarenlange relaties beschikbaar met raad en daad. Zoals het strategisch in de markt zetten van producten en diensten.”

Stephan Lambij: “Onze specialisaties vullen elkaar heel goed aan. Nieuwe Maan zal verhuizen naar het kantoor van P&P Company te Beek om samen als P&P Company de klanten te bedienen in Nederland en België.”

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

  • Guyon Vincent, +31(0)46-4377311/M +31(0)623891629
  • Stephan Lambij, +31(0)46-4377311/M +31(0)613020507
  • Jan Wijnen, +31(0)46-4377311/M +31(0)653124664

Reacties