Giant Store Sittard-Geleen pakt gigantisch uit tijdens Outlet Shopping Day!

Foto: Giant Store Sittard-Geleen

#ADVERTORIAL – Zaterdag 7 september is het Outlet Shopping Day in het gezellige stadscentrum van Sittard. Tal van winkels pakken dan uit met fraaie aanbiedingen.

Zo ook Giant Store Sittard-Geleen op de Paardestraat. De volledige, nieuwe 2020 collectie van ’s werelds grootste fietsmerk, Giant, staat online en vanaf volgende week komen de eerste nieuwe, sportieve race/atb modellen beschikbaar. En dat betekent dat Outlet Shopping Day 2019 dé dag is om te beginnen met de opruiming. En hoe!

Let op: de extreem hoge kortingen zijn enkel en alleen geldig tijdens Outlet Shopping Day!

Op alle in de showroom aanwezige racefietsen en mountainbikes uit de 2019 collectie die in de showroom staan krijgt u (alléén) mop zaterdag 7 september maar liefst 35 procent korting. Nogmaals: deze extreem hoge korting en aanbieding geldt alleen op Outlet Shopping Day.

Ook krijgt u op Outlet Shopping Day 2019 op alle uitlopende 2019 modellen stadsfietsen, toerfietsen en E-Bikes morgen extreem veel korting, dus loop beslist even binnen om een kijkje te nemen.

Op alle Cortina transportfietsen krijgt u morgen bijvoorbeeld maar liefst 30 procent korting. Oftewel: een coole Cortina U4 Transport van 599 euro voor maar 420 euro. Als dát geen spectaculaire aanbiedingen zijn…! En om het op Outlet Shopping Day helemaal af te maken krijgt u ook nog eens 50 procent korting op alle fietskleding, fietshelmen en fietsschoenen.

Nieuwe fiets nodig? Of fietsaccessoires? Wees geen dief van je portemonnee en ga – zeker op Outlet Shopping Day – kijken bij Giant Store Sittard-Geleen!

Outlet Shopping Day

Reacties