Nieuwe interieur- en cadeauwebshop PER-LORO vanaf vandaag online

Foto: PER-LORO

Desirée Bachus was jarenlang actief als internationaal hostess en congresleidster en in de saleswereld. En nu begint ze op 55-jarige leeftijd met een eigen webwinkel.

Daarmee neemt deze Sittardse – na een tijdlang uitgeschakeld te zijn door een ernstig auto-ongeluk – de touwtjes weer in handen. “Eigenlijk had ik met PER-LORO een winkel in de binnenstad willen starten, maar de huren liggen daar zo hoog dat ik daar als startende ondernemer niet aan durfde te beginnen. Dus heb ik besloten om te starten met een webshop.”

Op haar webshop verkoopt Desirée aparte, vernieuwende interieuraccessoires en cadeaus. Elk jaargetijde brengt zij een reeks nieuwe producten. Haar assortiment koopt zij in op diverse beurzen in binnen-en buitenland. Verder geeft Desirée ook gratis interieuradvies. Ze omschrijft de sfeer van het aanbod van PER-LORO als “Scandinavische rust met een vleugje passie. Vandaar ook de kleuren groen en rood op onze website www.per-loro.nl“.

En zoals het een startende webwinkel betaamt gaan de virtuele deuren open met een like, deel en win-actie. Kijk daarvoor op de Facebookpagina van PER-LORO.

Ook aardig om te weten: Desirée was met PER-LORO gecast om mee te doen aan een nieuw tv programma van RTL 4 met John Williams. In dit programma wordt een opstartend ondernemer begeleid door 5 ondernemers. Jammer genoeg werd PER-LORO net niet gekozen om mee te doen. Desirée wenst de andere kandidaten veel succes!

Reacties