Zes nieuwe appartementen te koop in hartje Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

ADVERTORIAL – Micon Immo BV investeert weer in de binnenstad van Sittard en maakt zo het stadscentrum nog leefbaarder.

Twee langdurig leegstaande winkelpanden aan de Limbrichterstraat worden momenteel omgeturnd tot twee prachtige moderne winkelpanden, die door hun ligging dicht bij de Markt direct het Sittards stadshart doen opfleuren. In één van de winkelpanden is sinds enkele maanden al Gezondheidswinkel Balsemien gevestigd. Aan de andere winkel wordt op korte termijn invulling gegeven.

Luxe appartementen

Boven de twee winkelpanden worden zes luxe appartementen gerealiseerd als ‘vernieuwbouw’. De appartementen zijn van binnen volledig nieuw. Omwille van het behoud van de historische binnenstad worden ze op een slimme manier, binnen de bestaande en authentieke buitenschil gerealiseerd, waarbij de buitenschil verder bouwtechnisch wordt verbeterd.

De appartementen worden via een lokale makelaar aangeboden. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 6 januari 2020. De appartementen komen per direct in de verkoop, met aankoopprijzen vanaf €308.000 en oppervlaktes variërend van 94 tot en met 116 vierkante meter.

De appartementen zijn alle zes uniek van bouw en dat maakt het complex bijzonder exclusief. Meestal worden woningen uit kostentechnisch oogpunt gekopieerd, maar hier is gekozen voor een eigen identiteit van elk appartement.

Wie echt een speciaal stukje Sittard wil kopen kan zich aanmelden bij Quaden Makelaars & Marketeers in Munstergeleen (telefoon 0463020030, e-mail [email protected]) of een kijkje nemen op hun website.

Reacties