Collé Rental & Sales Sittard pakt derde keer op rij goud

Foto: Collé Rental & Sales

Onder leiding van dagvoorzitter Hans Kazàn werden tijdens het Meetings Business Event op 21 januari 2019 op Landgoed ISVW in Amersfoort de ‘EVENTS Business Awards’ uitgereikt voor de beste bedrijven in de eventindustrie.

De organisatie was in handen van Brinkman Media Groep. Winnaar in de categorie Machineverhuur was Collé Rental & Sales. Collé Events legde bovendien beslag op de derde plek in het klassement overall leverancier. Collé Events is een divisie van Collé Rental & Sales die zich bezighoudt met alles wat te maken heeft met evenementen.

De prijzen werden toegekend op basis van klantvriendelijkheid en het nakomen van de gemaakte afspraken; de prima kwaliteit van de verhuurde materialen en het hoge niveau van de verleende service, zowel voor, tijdens als na het event.

Loek Henderix (manager events) van de afdeling Collé Events: “Evenementen zijn er in alle soorten en maten: van een dorpsbraderie tot een mega-muziekevent. Daar komt veel bij kijken en het gaat vooral bij grote projecten onder andere om een nauwkeurige tijdsplanning. Dan krijg je als organisator al snel te maken met de behoefte aan de meest uiteenlopende materialen en machines. Collé Rental & Sales beschikt over een groot arsenaal aan machines en materieel om ieder evenement tot een succes te maken. We beschikken bij Collé Events ook over jarenlange ervaring en weten precies wat er in de branche leeft. Daarom kunnen we organisatoren goed adviseren en adequaat ondersteunen bij het inzetten van de juiste machines voor de realisatie van een evenement”.

“Door ons bijzonder brede en moderne assortiment kunnen we altijd de beste oplossing bieden voor elk probleem. Bij Collé beschikken we over een grote hoeveelheid en variëteit aan voertuigen, hijs- en hefmaterieel zoals hoogwerkers, verreikers en heftrucks waardoor werkelijk geen enkel evenement te groot voor ons is. Onze goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers weten machines veilig en efficiënt te bedienen waardoor een snelle op- en afbouw van elk evenement is verzekerd”.

Loek besluit: “Ik zie deze prijs als een waardering van onze klanten maar ook als stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg. Onze klanten kunnen blijven rekenen op de vertrouwde kwaliteit en service van Collé Rental & Sales. Voor komend jaar leggen we lat weer hoger, ik wil samen met mijn team voor de 4de keer goud halen”.

Reacties