Winkel De Lampenier door nood gedwongen langer open

Foto: De Lampenier

Een tijdje geleden meldden we op deze website dat de Lampenier op de Limbrichterstraat op 31 maart het licht definitief uit zou doen.

Daarmee zou wegens gebrek aan opvolging een einde komen aan een winkeliersbestaan van 40 jaar op een markante plek in de Sittardse binnenstad. In maart zou eerst nog een grote leegverkoop worden gehouden.

Maar in verband met de crisis die het nieuwe coronavirus teweeg heeft gebracht heeft de geplande uitverkoop uiteraard een heel andere wending gekregen. En daarom blijft de winkel ook de komende weken nog open voor mensen die nog op zoek zijn naar een mooie manier om het interieur van hun woning of kantoor te verfraaien.

“Uiteraard zijn wij niet op zoek naar een stormloop van mensen en willen wij dat iedereen op een veilige manier zijn/haar inkopen kan doen. Vandaar dat wij ons ook houden aan de gestelde richtlijnen van anderhalve meter afstand houden en maximaal 5 klanten in de winkel. Ook is er voldoende desinfectie aanwezig.”

Verder heeft De Lampenier de service voor komende periode uitgebreid door het assortiment deels ook via de webshop op www.lampeniersittard.nl aan te bieden en worden producten eventueel thuisbezorgd bij telefonische bestelling. Ook bestaat de mogelijkheid tot ‘Private Shopping’, waarbij de klant buiten openingstijden alleen in de winkel mag rondlopen.

Reacties