Plan B voor de zomervakantie!

Foto: CC0

ADVERTORIAL – De zomer van 2020 wordt geen zomer zoals we gewend zijn. Best even slikken, want hoe zorg je toch voor een voldaan gevoel dichtbij huis?

De uitdaging zit ‘m in de combinatie vinden van ontspanning, grenzen verleggen en leuke nieuwe mensen ontmoeten. Zie het als een kans om je eigen omgeving te herontdekken, bijvoorbeeld vanaf het water!

Vaarbewijs

Aan de aanmeldingen merkt Osseforth Opleidingen dat met name het vaarbewijs (naast de motorrijles) momenteel gigantisch populair is.

Een nostalgisch gevoel om even terug in de schoolbankjes te zijn om te leren over veiligheid, techniek, milieu, wetten, sluizen, coördinaten, de getijden en meteorologie.

Wat veel mensen niet weten is dat je al klaar bent voor je vaarbewijsexamen na een dagcursus of twee cursusavonden à €169.
Daarna is het een kwestie van vrienden uitnodigen en met een lekker hapje en drankje genieten van de zon, op het water.

Chauffeurs

Voor beroepschauffeurs is er een speciaal initiatief ontstaan voor deze zomer: Summerschool Code95.

De nascholing die nodig is om weer 5 jaar als beroepschauffeur te mogen rijden, kan deze zomer in 1 week volledig gedaan worden. De ruime keuze aan praktijkdagen biedt ook perspectief voor ambitieuze talenten van de logistieke sector.

Met name door de economische effecten van corona, investeren steeds meer Limburgers in het upgraden van hun CV tijdens de zomer. Een relevant certificaat voor op de CV blijkt het heftruck/reachtruck diploma.

Automaatrijlessen

Niet alleen het team van planners is uitgebreid. Ook aan het wagenpark van Osseforth Opleidingen is recentelijk een nieuwe auto toegevoegd: een automaat. Werd eerst de automaat nog met name geboekt door mensen die graag gebruik maken van een speciale (faalangst)instructeur, nu wensen steeds meer leerlingen al meteen te starten in de automaat. Automaatvoertuigen hebben de toekomst, omdat duurzaamheid een steeds grotere rol gaat spelen in de rijschoolbranche.

Meer informatie:
Osseforth Opleidingen
Business Park Stein 165, 6181 MA Elsloo

Telefoon: 046 423 1200
www.osseforth.nl

Osseforth

Reacties