Maak kennis met yoga tijdens opening nieuwe locatie Yogaplace

Foto:

“We zien er enorm naar uit u te mogen begroeten! Dit weekend is het eindelijk zo ver, wij openen de deuren van onze nieuwe yogastudio in het authentieke pand van de voormalige Teekenschool in Sittard!”

Dat zegt een enthousiaste Manon Simonis, oprichter en directeur van Yogaplace, een toonaangevende yogaschool met meerdere vestigingen in Zuid-Limburg die zijn roots heeft in Sittard. De Sittardse locatie verhuist na 15 jaar van de Broeksittarderweg naar de Rijksweg-Zuid 43a in Sittard, naar een pand dat elke Sittardenaar kent.

Zaterdag vindt de officiële opening plaats. Het openingsweekend staat volledig in het teken van mindfulness, balans en yoga. Op zaterdag 5 en zondag 6 september kun je tussen 10:30 en 14:30 uur binnenlopen en kennismaken met de prachtige locatie, het lesaanbod, mooie aanbiedingen, een geschenkje en natuurlijk de docenten en veel meer.

Yogakleding aan? Dan kun je veilig coronaproof meedoen aan een van de korte workshops die elk half uur afwisselend worden gegeven: Yin, Easy flow en Ashtanga. Dit betekent dat je maximaal één uur aanwezig bent en daarin altijd ruimte hebt voor een workshop van 30 minuten naar wens. De workshops gaan continu door en dat biedt bezoekers meteen de gelegenheid om de aanwezige docenten te ontmoeten. Uiteraard gebeurt alles conform de richtlijnen van het RIVM wat betreft hygiëne en afstand.

Reacties