Würth Nederland B.V. opent zijn eerste shop in Limburg in Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Al enige tijd was de wereldwijde marktleider op het gebied van montage- en bevestigingsmateriaal op zoek naar een geschikte locatie om een Würth Shop te openen in Limburg.

Na enige tijd zoeken was het dan zover, 1 oktober heeft Würth de sleutel ontvangen van het pand op de Doctor Nolenslaan 149 in Sittard.

Nieuwste concept van Würth vanaf december in Sittard

De Würth Shop is een verkoopformule die Würth speciaal voor haar klanten heeft ontwikkeld en vanaf 2006 landelijk introduceerde. Alles op het gebied van gereedschappen, ijzerwaren, montagematerialen, lijmen, kitten, smeermiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding is hier terug te vinden. Het (zelf)bedieningsconcept biedt de klant de mogelijkheid om de producten die hij snel nodig heeft direct en efficiënt uit voorraad te kopen. Iedere Würth Shop beschikt over een assortiment van ruim 5.000 producten. De Würth Shop is naast een verkooppunt van Würth-producten ook een servicepunt voor de klant.

Opening Würth Shop Sittard

Door de huidige omstandigheden met de daarbij behorende maatregelen heeft Würth besloten om de officiële opening van deze shop anders vorm te geven dan normaal. De gehele maand december zal, op aangepaste wijze en met inachtneming van de nodige maatregelen, Würth Shop Sittard officieel worden geopend. Deze opening is in lijn met de nieuw te openen Würth Shops volgens het nieuwste concept van Würth: een overzichtelijk concept waarbij de vele facetten van het bedrijf tot uiting komen en product en beleving met elkaar worden verbonden. Würth Nederland B.V. zet de aankomende jaren verder in op haar multichannel strategie en zal onder andere het aantal Würth Shops flink gaan uitbreiden.

Voor zowel klanten van Würth Nederland B.V. als geïnteresseerden worden er voor deze speciale gelegenheid, in de maand december, diverse vakgerelateerde demonstraties gehouden en zullen er diverse aantrekkelijke openingsacties zijn. Laat u rondleiden door de wereld van Würth tijdens deze openingsmaand. Uiteraard zal Würth zich houden aan de geldende coronamaatregelen en wordt er alles aan gedaan om van december een gezellige en veilige openingsmaand te maken.

Würth Shop Sittard is vanaf 1 december geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur.

Reacties