Wegens succes vervolgd: Bourgondische wandeltocht Sittard

Foto: De Vief Heringe

Vorige week zaterdag organiseerde restaurant De Vief Heringe samen met zes andere lokale horecaondernemers een Bourgondische wandeling door Sittard.

Daarbij kregen de deelnemers onderweg op een aantal locaties een hapje en een drankje aangeboden. De coronaproof gehouden wandeling werd een succes en dat betekent dat er een vervolg komt.

Op zaterdag 30 januari aanstaande vindt de tweede editie van deze wandeling plaats in samenwerking met Coffee Mundo The Library, Restaurant George’s, Café Schtad Zitterd, Olijf meditteraanse gastrobar, brouwerij Ambrass en Kafee de Kup.

Deelnemers aan de wandeling vertrekken tussen 12:00 uur en 16:00 uur in groepjes van twee personen (anderhalve meter afstand). Meer mensen mag mits die allemaal tot hetzelfde gezin behoren. Om de vijf minuten vertrekken wandelaars bij De Vief Heringe aan de Molenweg, waar ze aan het slot van de wandeling terugkeren voor een laatste gerechtje.

Onderweg worden in totaal zeven verschillende (warme of koude) gerechtjes en vijf verschillende drankjes aangeboden. Wat u zoal kunt verwachten leest u op de Facebookpagina van De Vief Heringe. Kosten bedragen 34,50 euro per deelnemer, voor kinderen tot en met 12 jaar is er een kindermenu van 15 euro.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van De Vief Heringe.

Reacties