Jumbo in Oud-Geleen na grote verbouwing weer open

Mike Heubel temidden van zijn team
Foto: Jumbo Heubel Oud-Geleen

Op 14-jarige leeftijd zet Mike Heubel de eerste producten in de schappen bij Super de Boer.

“Dat kon toen nog in de gulden tijd. Ik wilde wat geld sparen voor mijn eerste scooter”, vertelt Mike. De jaren verstreken, de scooter kwam er en inmiddels had Mike zich opgewerkt tot vulploegleider. Weer een aantal jaar later, wilde hij meer. “Het is altijd mijn droom geweest om een eigen supermarkt te runnen als filiaalmanager of als eigen ondernemer. Maar zonder papiertje is alles een stuk lastiger. Ook met 15 jaar relevante werkervaring in de supermarktbranche is het lastig om hoger op te komen. Gelukkig zag oud Jumbo ondernemer Marcel van Oppen mijn talenten en ambities. Hij zette mij eerst neer als bedrijfsleider in zijn filiaal in Meerssen en een aantal jaar later in zijn Jumbo in Geleen.”, vertelt Mike kort over zijn loopbaan.

Van vakkenvuller tot eigenaar

Na 24 jaar werken en met een hbo-diploma op zak, is Mike sinds 1 september 2020 de trotse eigenaar van de Jumbo aan de Pastoor Vonckenstraat in Geleen. Het is een vrij unieke situatie dat een medewerker de supermarkt overneemt. Als klap op de vuurpijl staat er een verbouwing op de planning. Mike: “Het was even spannend of de verbouwing wel door kon gaan. Door de coronacrisis is alles even anders en we zijn afhankelijk van heel veel partijen. Gelukkig verloopt alles volgens planning”.

Vandaag openden de deuren van de geheel vernieuwde Jumbo aan de Pastoor Vonckenstraat in Geleen. Mike: “Een mooie nieuwe frisse winkel, waarbij we alle ruimtes zoveel mogelijk hebben benut om de klant zo fijn en prettig mogelijk te kunnen laten winkelen. We hebben nieuwe elementen zoals een stokbroodsnijder en zelf scan toegevoegd. Ook is ons assortiment uitgebreid en verkopen we ook de producten van andere lokale ondernemers zoals brood, gebak en chocolade. Normaal zouden we de opening groots vieren, maar in deze tijd is dat niet gepast. Maar we hopen onze trouwe klanten natuurlijk snel weer te zien!”

De eerste 150 klanten kregen een mooie bos bloemen. Ook kregen klanten bij besteding vanaf 25 euro een appeltaart cadeau”.

Reacties