Drie ondernemers openen nieuwe zaken in centrum Geleen

Foto: CM Geleen

De afgelopen tijd hebben drie nieuwe ondernemers zich gevestigd in het centrum van Geleen.

Christiaan’s Magic Dreams
Dit is een hele bijzondere speciaalzaak, waarin eigenaren Chantalle en Sidney hun gedeelde passie de vrije loop laten: Disney. Wekelijks reizen de twee naar het Parijse themapark om spullen voor hun webshop te kopen. Sinds begin mei heeft het koppel naast een webshop ook een fysieke winkel in de Salmstraat (nr. 2A). Je vindt de winkel op de Salmstraat nummer 2.

Lunchroom & IJssalon ‘SAMEN’
Het weer is er naar, dus een ijsje gaat er wel in. Op de Ansemburgstraat 9 kun je voor een heerlijke ijscoupe of een ijsje ‘to go’ terecht bij Lunchroom & IJssalon ‘SAMEN’. In deze nieuwe horecazaak kun je ook lunchen of een lekker belegd broodje halen. Verder schenken ze er beste koffie (9 soorten latte), een goed glas wijn of een van de vele (speciaal)bieren. SAMEN is 7 dagen per week open van 10:00 tot 18:00 uur.

Kapper EEF – WE CARE FOR HAIR
Een goede kapper maakt het verschil. Of je nu gaat voor een vertrouwde coupe of een complete metamorfose, bij Kapper EEF geniet elke klant van persoonlijke aandacht en advies op maat. Eef is onlangs met haar kapsalon verhuisd van Oud-Geleen naar het Geleense centrum en is nu gevestigd in de ‘oude vleeshouwerij’ op de Graaf Huynlaan op nummer 2, op de hoek dicht bij de Markt.

Reacties