Verborge Uul in Millen leuke pleisterplaats in de Selfkant

Foto: SGN

De Verborge Uul in Millen is een populaire pauzeplek voor wandelaars en fietsers die in de omgeving van de Selfkant op pad zijn.

Het houten chalet aan de Millenerweg 42A – tussen Tudderen en Millen – fungeert ook als start- en eindpunt van een viertal mooie wandelingen in de omgeving. De bezoeker heeft keuze uit routes van 3, 6, 9 en 12 kilometer en kan er – al naar gelang de trek – voor en na de wandeling ook de inwendige mens verzorgen.

De Verborge Uul kampt momenteel echter met personeelstekort en daardoor, zo valt te lezen op de website van het bedrijf, ziet het zich genoodzaakt om op woensdag, donderdag en vrijdag niet eerder open te gaan dan 17:00 uur.

De Verborge Uul is dan ook dringend op zoek naar een enthousiaste medewerker voor barwerkzaamheden en bediening, voornamelijk voor de woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddagen van 12:00 tot 17:00 uur en af en toe inzet in een weekend. De Verborge Uul stelt daar een fijne werksfeer in een gezellig team en een mooie salariëring tegenover.

Meer informatie
» Facebook 
» Website 

Reacties