Albert Heijn Grevenbicht straks groter en compleet vernieuwd

Team AH Grevenbicht (foto dateert van voor 2 november)
Foto: Albert Heijn, Dirk Brand

Aanstaande zaterdag 27 november sluit de Albert Heijn aan de Houtstraat 67 in Grevenbicht om 12:00 uur tijdelijk de deuren.

Daarna wordt de winkel van ondernemer Frank Scheepers ingrijpend verbouwd en vergroot. De opening vindt plaats op dinsdag 7 december om 14:00 uur. Dan kunnen klanten kennismaken met een moderne supermarkt met een groot assortiment. “En waar je je meteen weer thuis voelt, want ook in de vernieuwde winkel zal de sfeer gemoedelijk zijn”, aldus supermanager Eric de la Roy.

Albert Heijn Grevenbicht krijgt het allernieuwste winkelconcept. In de winkel is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassa’s. Tijdens de sluitingsperiode kun je terecht bij Albert Heijn-winkels in de omgeving zoals in Echt (Nieuwe Markt 45) en Sittard (Brugstraat 1). Albert Heijn Grevenbicht wil graag de opening samen met de buurt vieren. Eric de la Roy: “Wat we gaan doen, weten we niet precies. Dat hangt uiteraard af van de dan geldende coronamaatregelen.”

Reacties