ABS Autoherstel Uitdeukdag bij Mengelers Automotive Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 november 2021 vindt bij Mengelers Automotive Sittard de derde editie plaats van de ‘ABS Beckers & Mulder/Bartels Uitdeukdag’.

Op deze dag, die wordt gehouden in samenwerking met Mengelers Automotive Limburg, krijgt u de kans om voor een speciaal tarief van slechts € 37,50 een aantal deuken in uw auto te verwijderen. En terwijl het technisch team uw auto uitdeukt, krijgt u de mogelijkheid om de mooie wereld van Toyota te ontdekken in de showroom. Meld u vandaag nog aan voor deze speciale dag. Let op: Er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar.

Uitdeuken zonder spuiten

Hoe zuinig u ook op uw auto bent, een deukje is snel gemaakt. Of het nu een grote of kleine deuk is, het is nooit fijn. Als autoliefhebbers begrijpen Mengelers Automotive en ABS Beckers & Mulder/Bartels dat als geen ander. Zij willen u graag helpen om de deuken in uw auto te verwijderen, zodat u weer met een hersteld gevoel kunt wegrijden. Terwijl u geniet van een kop koffie en een versnapering laat het technisch team u zien hoe zij door middel van de techniek Uitdeuken zonder spuiten deuken uit uw auto halen. Dit is voor veel deuken een snelle, goedkopere en kwalitatief goede oplossing.

Ontdek de mooie wereld van Toyota tijdens het wachten

En terwijl u wacht tot uw auto klaar is heeft u de gelegenheid om de mooie wereld van Toyota te ontdekken in de showroom van Mengelers Automotive. Bekijk de nieuwste Toyota modellen of de voorraad jong gebruikte auto’s van binnen en van buiten. Daarnaast kunt u het Toyota én het hybride gevoel natuurlijk het beste ervaren met een testrit. Want ervaren is geloven.

Meld u vandaag nog aan

Mengelers Automotive Sittard hoopt u als gast te mogen verwelkomen tijdens deze speciale dagen. Meld u vandaag nog aan via de website www.mengelers.nl/uitdeukdag.

Mengelers Automotive Sittard
Bergerweg 73, 6135 KD Sittard
046 – 452 1000
» www.mengelers.nl/uitdeukdag

Reacties