Marie-Louise Dols neemt VONJAxl over van Yvonne Janssen

Yvonne Janssen (l) en Marie-Louise Dols
Foto: VONJAxl

Yvonne Janssen van VONJAxl, dé damesmodezaak voor de grotere maten, maakte vandaag bekend dat zij haar winkel op de Haspelsestraat gaat overdragen aan Marie-Louise Dols.

Dat gebeurt na de zomer (en de zomercollectie) op 1 augustus 2022. Marie-Louise zet de winkel voort in hetzelfde pand en onder dezelfde naam. “En daar ben ik heel blij mee. Voor mijn klanten zal er hierdoor weinig veranderen,” aldus Yvonne.

Medio 2022 is Marie-Louise af en toe in de winkel om de klanten, de winkel en de collectie te leren kennen. “Wij gaan dan ook samen de wintercollectie uitzoeken voor winter 2022-2023 om de stijl van VONJAxl te kunnen waarborgen.”

Marie -Louise heeft 11 jaar bij Ulla Popken grote maten gewerkt als storemanager en is dus thuis in het adviseren en kleden van de dames met een maatje meer. Zij verheugt zich ontzettend op 1 augustus en ziet u dan natuurlijk graag in de winkel. Yvonne zal overigens ook na die datum op verzoek van Marie-Louise bij drukte bijspringen en ondersteunen.

Tegen haar klanten zegt Yvonne: “Ik ben ervan overtuigd dat Marie-Louise de sfeer van VONJAxl net zo goed zal uitdragen en jullie met net zo’n goede service en advies zal bedienen.”

Reacties

Cookieinstellingen