Advertorial – Meet & Greet met Rafael van der Vaart bij EP:Tummers in Roermond

Foto: EP:Tummers

Op zaterdag 5 november komt Rafael van der Vaart naar EP:Tummers op het Retailpark in Roermond!

In samenwerking met Hisense Nederland, organiseert EP:Tummers tussen 10:00 en 12:00 uur een unieke Meet & Greet met Rafael van der Vaart, waarbij bezoekers tevens kans maken op fantastische prijzen.

Hisense en EP:Tummers

Hisense behoort wereldwijd tot de grootste fabrikanten van onder meer flatscreen-tv’s. Sinds 2017 is het merk in Nederland verkrijgbaar en niet veel later ook opgenomen in het assortiment van elektronica gigant EP:Tummers. Hisense heeft de missie om de kijkervaring van sportliefhebbers wereldwijd te verbeteren en in dat kader is Rafael als ambassadeur verbonden aan het merk in Nederland. De keuze voor de locatie van dit event viel al snel op EP:Tummers. Een betrouwbare vakspeciaalzaak waar klantbeleving en serivce centraal staan. Twee kernwaarden die Hisense ook hoog in het vaandel heeft staan. Met 8 winkels in Roermond, Weert, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen, Horst en Sittard-Geleen is EP:Tummers de grootste van Limburg op het gebied van consumentenelektronica.

Wat is er te doen?

Tijdens dit gratis Meet & Greet event bij EP:Tummers in Roermond, kunnen bezoekers niet alleen op de foto met Rafael en een handtekening scoren, maar maken ze tevens kans op mooie prijzen! De aanwezig DJ zorgt daarnaast voor extra sfeer. Vanzelfsprekend zijn de specialisten van EP:Tummers aanwezig voor vragen en advies over de nieuwste Hisense TV’s. Kopers van een Hisense TV ontvangen deze dag een unieke door Rafael gesigneerde attentie. Hiervoor geldt op=op.

De Meet & Greet is vrij toegankelijk voor iedereen. Kom langs, ga op de foto met Rafael, maak kans op fantastische prijzen of scoor een unieke deal op een nieuwe TV! EP:Tummers is gelegen op het Retailpark in Roermond en 7 dagen per week geopend. Kijk voor de actuele openingstijden en meer informatie op www.eptummers.nl.

Reacties

Cookieinstellingen