Bas Smit opent padel clubs in Geleen en Roermond

Foto: The Padellers

Padel, een mix tussen tennis en squash, is één van de snelst groeiende sporten van Nederland. De banen schieten als paddenstoelen uit de grond en zijn vrijwel continu volgeboekt.

Ondernemer Bas Smit en evenementenbureau 4PM Entertainment springen met hun concept; The Padellers, in op de grote vraag naar padelbanen. Er liggen 7 nieuwe padelbanen van The Padellers in Roermond en 6 in Geleen.

The Padellers nu open met dertien nieuwe indoorbanen in Roermond en Geleen

Smit zelf is enorm blij met de nieuwe padelbanen in Limburg: ‘’De nieuwe padelclubs zien er geweldig uit. We hebben de verouderde tennishallen omgetoverd tot prachtige padelclubs. Het is ideaal spelen op beide plekken en mooi om te zien dat we met The Padellers zo hard groeien. Op deze manier kunnen we steeds meer mensen in Nederland kennis laten maken met mijn favoriete sport.’’

The Padellers in Limburg

De nieuwe padelbanen in Roermond liggen in het complex van Dennenmarken. Daar kan men vanaf heden terecht voor de 360 Health gym, de sauna en nu ook voor padel. In Geleen bevinden de nieuwe padelbanen zich op het Vouershof, naast de bestaande gym en tennisclub.

Je kunt bij The Padellers onder andere een padelbaan huren, lessen volgen, competitie spelen en meedoen aan toernooien. De locaties bieden ook plek om bedrijfsevenementen te organiseren.

Probeer het zelf

Wil je de sport ontdekken? De banen van The Padellers zijn via deze website te reserveren middels het ‘Pay & Play’-principe. Je kunt je ook aanmelden voor lessen of competities. Vandaag worden beide padelclubs officieel geopend met een feestelijke avond. Er is een officieel openingsmoment met Bas Smit. Aansluitend daarop wordt een toernooi georganiseerd voor beginners en gevorderden. Ook is er een DJ aanwezig. Meer informatie over de opening is te vinden via de website van The Padellers.

The Padellers Geleen

Op 4 november vindt de officiële opening van The Padellers Geleen (Vouershof 3, Geleen) plaats. Tijdens deze opening wordt er voor zowel beginnende als gevorderde spelers een openingstoernooi georganiseerd. Naast de openingstoernooien wordt er een demonstratiewedstrijd gespeeld door de Nederlandse padel-top én komt Bas Smit om The Padellers Geleen officieel te openen.

Programma
18:00-19:15 | Openingstoernooi gevorderden
19:15-19:30 | Officiële opening door Bas Smit
19:30-20:45 | Openingstoernooi beginners
20:45-21:15 | Demonstratiewedstrijd

The Padellers Geleen is dé plek voor een potje padel in Limburg. Deze locatie beschikt over 6 binnenbanen (5 double en 1 single baan), horecagelegenheid, een padelshop (ook voor verhuur van rackets) en sanitaire voorzieningen. De banen zijn zeven dagen per week open. Kortom, een heerlijke plek om te padellen. Er worden maandelijks gezellige events georganiseerd. Daarnaast kun je hier terecht voor het spelen van competitie, kun je zelf events organiseren of kun je deelnemen aan lessen of clinics! Dit alles met na afloop uiteraard plek voor een hapje en drankje in de gezellige horeca. De banen zijn vaan maandag tot en met vrijdag open van 07:00-23:00 uur en op zaterdag en zondag van 09:00-21:00 uur.

Reacties

Cookieinstellingen