Mengelers Automotive Limburg neemt Welling Mazda en Welling Suzuki over

Foto: Mengelers Automotive Limburg

Per 1 januari 2023 neemt Mengelers Automotive Limburg het dealerschap van Welling Mazda in Sittard en Heerlen en Welling Suzuki in Heerlen over.

Hierdoor verstevigt Mengelers zijn positie in het verzorgingsgebied Limburg.

De volgende stap in de Mengelers groeistrategie

Sinds 1963 is Mengelers Automotive Limburg al het vertrouwde adres voor Toyota in Limburg. Sindsdien heeft het bedrijf een mooie groei gerealiseerd met: de uitbreiding naar Maastricht en Sittard, de toevoeging van het merk Suzuki en het premium-merk Lexus, de uitbreiding naar Noord- en Midden-Limburg door de overname van Toyota Oostendorp Roermond en Venlo in 2020, de fusie met het gespecialiseerde team van autoherstel ABS Beckers & Mulder/Bartels en de overname van het Suzuki dealerschap van de Fam. Jacob in Maastricht in mei 2022.

“Met de uitbreiding van een extra Suzuki-vestiging en de toevoeging van het mooie merk Mazda, is weer de volgende stap gezet in onze missie. Namelijk om met onze mooie producten, de uitgebreide mobiliteitsservice, ons bekwaam personeel en het Mengelers familiegevoel de inwoners van héél Limburg te ontzorgen van al hun mobiliteitskwesties,” zegt Brian Italiaander (de nieuwe eigenaar van Mengelers Automotive Limburg).

Het vertrouwde gevoel blijft

Er zal voor klanten weinig veranderen. Mengelers Automotive Limburg neemt bijna alle betrokken medewerkers op de Suzuki en Mazda vestigingen in Sittard en Heerlen over. Klanten zullen dezelfde gezichten zien en zullen de service krijgen die ze van een betrouwbare Mazda en Suzuki dealer mogen verwachten. De enige grote vernieuwing is dat het merk Mazda in Sittard verhuist naar het huidige Mengelers pand aan de Bergerweg. Het merk Mazda Heerlen wordt samengevoegd in het pand van Suzuki Heerlen aan de Breukerweg 174 in Heerlen.

Het vertrouwde Automotive adres van Limburg voor Toyota, Lexus, Suzuki en Mazda Mengelers bezit op dit moment Toyota-vestigingen in Landgraaf, Maastricht, Sittard, Roermond en Venlo waarbij in Sittard ook Suzuki, het Mengelers Business Center Limburg, het premium-merk Lexus en vanaf 1 januari 2023 ook het merk Mazda is vertegenwoordigd.

In Maastricht is een Suzuki-punt gevestigd en vanaf 1 januari 2023 dus ook in Heerlen. In Landgraaf is tevens het Mengelers Occasions Centrum Limburg gevestigd. Daarnaast kunnen klanten ook bij Mengelers terecht wanneer ze op zoek zijn naar autoverhuur.

Kijk voor meer informatie over de Mengelers Automotive Limburg op www.mengelers.nl.

Mengelers Automotive Limburg

Reacties

Cookieinstellingen