Laat je dit jaar op tijd inpakken door de Meiden van Sittard

Foto: MvS

De Meiden van Sittard, een creatieve en gedreven groep Sittardse ondernemersvrouwen, presenteren aanstaande zaterdag hun eigen cadeaupapier

Lokale samenwerking

De Meiden van Sittard maken lokaal shoppen daarmee nóg mooier. Het ontwerp van twee varianten papier is ontstaan door een creatieve en leuke samenwerking met de jonge lokale ontwerper Menno van Mprins Creative Design. (Het papier is overigens gedrukt bij de van oudsher bekende lokale drukker Drukkerij Claessens.)

Lokaal shoppen

De Meiden van Sittard laten zich op deze manier niet alleen horen maar ook zien, zij creëren een unieke merkervaring met herkenbare details van alle deelnemende zaken gecombineerd met karakteristieke historische gebouwen van Sittard.

Zo zijn er op het papier de symbolen van kleding, lingerie, schoenen, een fles wijn en bestek, cadeautjes en zelfs een bolletje wol met breinaalden te zien. De Grote kerk en de Paterskerk mochten uiteraard niet ontbreken om het lokale karakter en het lokaal shoppen nog eens extra te benadrukken.

Hoe is het idee geboren

In tegenstelling tot je cadeaus te kopen bij de Bol.com’s en Cool Blue’s van tegenwoordig menen de Meiden van Sittard onder de werktitel Meiden.Kom dat zij een extra toegevoegde waarde kunnen leveren bij het lokaal shoppen. Naast het deskundig advies zorgt een mooi verpakt cadeau nog voor een extra beleving en is absoluut van toegevoegde waarde.

Vers van de pers

Het papier wordt vanaf aanstaande zaterdag 12 november door de Meiden van Sittard gebruikt om de aankopen uit hun zaak te verpakken. Ook hun etalages zijn gedecoreerd met mooie ingepakte cadeaus in het nieuwe papier. De winkelstraten krijgen op deze manier nog een extra ‘Sittards’ en feestelijk tintje.

Van alle seizoenen

Het cadeaupapier is niet seizoensgebonden en zal door de Meiden van Sittard ook buiten de decembermaand gebruikt worden.

Een cadeautje groot of klein,
Daarvoor moet je bij de Meiden van Sittard zijn.
Verpakt in uniek papier,
Hiermee doe je de lokale ondernemers ook nog een plezier.

Reacties

Cookieinstellingen