Veiligheid van parkeren bij Eindhoven Airport

Foto: CC0 via Pexels - foto door Kelly

Vlieg je binnenkort vanaf Eindhoven Airport? Of je nou op vakantie gaat of op een businesstrip, als je met het vliegtuig gaat is het fijn om te weten dat je je auto op een veilig plek achter laat.

Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen rondom dit vliegveld. Hier komen een paar manieren aan de orde waarop je zo veilig en goedkoop mogelijk je auto kunt parkeren rondom Eindhoven Airport.

Parkeer in het centrum

Als je via Eindhoven Airport moet reizen, kan je er voor kiezen om een parkeerlocatie te zoeken in Eindhoven zelf. Op deze manier kan je waarschijnlijk de hogere kosten van parkeren bij het vliegveld omzeilen. Je zult als je voor deze optie gaat alleen wel rekening moeten houden met de reis naar het vliegveld toe. Dit duurt langer en kan voor enige kosten zorgen.  Je kunt vanuit de stad de trein pakken naar het vliegveld. Dit is ongeveer een half uurtje reizen. Het is dus niet de meest praktische optie, maar zeker in de vakantieperiode kan het een handige zet zijn om deze route te pakken. Je kunt dan op zijn minst met het parkeren de drukte een beetje omzeilen.

Zoek een parkeerplek in de buurt

Je kunt ook in de buurt van het vliegveld op zoek gaan naar een parkeerplek. In de buurt van het vliegveld zal je over het algemeen wel uitkomen op de parkeergelegenheden van Eindhoven Airport zelf. Er zijn allerlei verschillende opties als je in de buurt wilt parkeren. Er zijn parkeergarages bij het vliegveld zelf, deze zijn vaak wel het duurst vanwege het gemak. Er is duidelijk een relatie tussen hoe dicht je bij het vliegveld parkeert en hoe duur de parkeerplek is. Je zult dus voor jezelf moeten afwegen wat belangrijker is, de prijs of het gemak. Wanneer je ook de reis boekt via Eindhoven Airport kan het tijdens het boeken wel praktisch zijn om gelijk de parkeergelegenheid te regelen.

Boek een parkeerplek via Parkos

Rondom vliegveld Eindhoven parkeren kan eenvoudig via Parkos. Via deze website kan je alle parkeermogelijkheden bij een vliegveld vergelijken en kiezen wat jou het beste lijkt. Parkos heeft ook allerlei mogelijkheden bij Eindhoven Airport, deze staan allemaal op een rij op de website. Je kan je keuze baseren op allerlei punten, zoals: de bereikbaarheid, overdekt of niet, of er een oplaadpunt is, de prijs en je kunt zelfs beoordelingen bekijken van andere klanten die Parkos hebben gebruikt. Alle mogelijkheden worden dus overzichtelijk op een rij gezet, waardoor jij de perfecte optie voor jouw reis kunt kiezen!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen