Open inloop avond met gratis try-out lessen bij Yogaplace

Foto: Yogaplace

Yogaplace nodigt buurtbewoners uit voor inspirerende avond op hun locatie aan de Rijksweg Zuid 43a in Sittard.

Tijdens het inspirerende avondprogramma op vrijdagavond 24 maart (18.30 – 21.15 uur) kan je een kijkje komen nemen of deelnemen aan verschillende lessen van onder andere actieve tot rustige yoga vormen, meditatielessen, ontspanningssessies en ademsessies. Maak deze avond kennis met het aanbod en het inspirerende team! Ontvang na deelname een gratis 5 lessen ‘flavours’ kaart om zelf het aanbod te kunnen gaan ervaren. Regelmatig yoga beoefenen zorgt o.a. voor vermindering van stress, betere nachtrust, versterking van het immuunsysteem, een positieve mindset en meer kracht en flexibiliteit.

Ben je nieuwsgierig naar deze prachtige plek, een ruime, mooie, nostalgische en monumentale locatie aan de rand van het centrum van Sittard, dan word je met een warm welkom ontvangen. De Teekenschool, een begrip in Sittard, daar ervaar je een oase van rust als je binnenkomt.

Yogaplace staat voor een complete ervaring met kwaliteit en – wat velen niet weten – biedt naast een dagelijks breed lesaanbod ook vitaliteitsprogramma’s bij vele bedrijven in Limburg, geeft erkende docentenopleidingen, workshops, coaching, retreats, yogatherapie en veel meer.

De lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus, ook beginners!

Maak deze avond ook kans op twee maanden gratis yoga en doe mee aan een leuke win actie!

Kijk op www.yogaplace.nl voor meer informatie en het programma! Zet de Open Inloop avond alvast in je agenda, reserveer je plekje op de website of kom binnenlopen en kennismaken!

Yogaplace

 

Cookieinstellingen