Mengelers Automotive Limburg neemt Mazda & Suzuki Roermond over

Foto: Mengelers Automotive Limburg

Per 1 juli 2023 neemt Mengelers Automotive Limburg, met onder meer een vestiging in Sittard, het dealerschap van Mazda & Suzuki Roermond over van Auto Hensgens.

De nieuwe Mazda & Suzuki Dealer van Limburg

Mengelers Automotive Limburg heeft sinds 1 januari 2023 door de overname van Welling Mazda, Suzuki en Mitsubishi al een grote stap gezet in hun missie. Met de overname van Auto Hensgens zal Mengelers hun stempel nog verder op de markt kunnen drukken. Vanaf 1 juli 2023 creëert Mengelers Automotive Limburg dus weer het volgende Mazda en Suzuki contactpunt in Roermond.

Het Mazda dealerschap breidt zich door deze overname uit naar Heerlen, Sittard en Roermond. Voor Suzuki kunnen klanten terecht in Heerlen, Maastricht, Sittard, Roermond en Venlo.

Het warme familiegevoel blijft onveranderd

Zowel Mengelers Automotive Limburg als ook Auto Hensgens zijn begonnen als klein familiebedrijf in de regio. Beide bedrijven zijn door de jaren heen uiteindelijk gegroeid tot een bekend en vertrouwd Automotive adres. Zowel Mengelers als Hensgens kennen dus een rijke historie waarbij het warme familiegevoel in het DNA zit bij alle medewerkers. Monica Hensgens (Algemeen directeur Auto Hensgens) en Brian Italiaander (Algemeen directeur Mengelers Automotive Limburg) beamen dit gevoel. “Wij noemen dit het Mengelers Warm Welkom Gevoel. Zowel de klanten als ook de medewerkers worden in een warm bad ontvangen”, vertelt Brian.

Om dit gevoel in de vestiging te behouden zullen klanten dezelfde vertrouwde gezichten in Roermond zien. Mengelers neemt namelijk bijna alle betrokken medewerkers van Auto Hensgens Roermond over. Alle Mazda en Suzuki activiteiten zullen daarnaast in hetzelfde pand aan de Jacob
Romenweg 6 worden voortgezet. Voor klanten zal er dus niets veranderen. Ze zullen de service krijgen die ze van een betrouwbare Mazda en Suzuki dealer mogen verwachten.

Het vertrouwde Automotive adres van Limburg voor Toyota, Lexus, Suzuki, Mazda en Mitsubishi Mengelers bezit op dit moment Toyota-vestigingen in Landgraaf, Maastricht, Sittard, Roermond en Venlo. In Sittard wordt daarnaast ook het premium-merk Lexus en het Mengelers Business Center Limburg vertegenwoordigd. In Landgraaf is het Mengelers Occasions Centrum Limburg gevestigd.

Sinds de uitbreiding op 1 januari 2023 vertegenwoordigt Mengelers ook het merk Mitsubishi in Heerlen. Vanaf 1 juli 2023 zullen klanten voor het merk Mazda terecht kunnen in Heerlen, Sittard en Roermond. Voor Suzuki geldt dit in Heerlen, Maastricht, Sittard, Roermond en Venlo. Daarnaast kunnen klanten bij alle Mengelers vestigingen terecht wanneer ze op zoek zijn naar autoverhuur.

Kijk voor meer informatie over de Mengelers Automotive Limburg op  www.mengelers.nl.

Cookieinstellingen