Nieuw in Sittard-Geleen: Fietsvoordeelshop.nl

Foto: Fietsvoordeelshop.nl

Er is tot nu toe nog geen ruchtbaarheid aan deze nieuwe aanwinst voor Sittard gegeven. De officiële opening vindt pas over een aantal weken plaats.

Maar de nieuwe, ruim 1250 vierkante meter grote fietsenzaak van Fietsvoordeelshop.nl heeft zijn deuren inmiddels wel geopend.

De gloednieuwe winkel is gelegen aan de Industriestraat, in het voormalige pand van Woninginrichting Gér Pfennings.

Tweede winkel in Limburg

Fietsvoordeelshop.nl is in Limburg misschien nog niet zo bekend als in de rest van het land. Daar gaat vanaf nu verandering in komen, als het aan regiomanager Ron Mohren ligt: “De winkel in Sittard-Geleen is de tweede vestiging in Limburg, na de in 2021 geopende winkel in Heerlen. En het is zeker niet de laatste!”

Alle merken onder één dak

Mohren, die zelf als ondernemer jarenlang actief was in de rijwielbranche, vervolgt: “Fietsvoordeelshop.nl staat bekend om haar deskundige advies, vaste scherpe prijzen, snelle levering en een zeer uitgebreid assortiment A-merkfietsen van alle bekende merken. Denk aan Gazelle, Batavus, Sparta, Koga, Cube, Kalkhoff, Trek, Pegasus, Cortina, Union, Babboe en Carqon. Van kinderfietsen tot e-bikes, en van bakfietsen tot speed pedelecs. Alles vind je onder één dak.”

De voordelen van Fietsvoordeelshop.nl

Mohren stipt ook graag de unieke voordelen aan waar Fietsvoordeelshop.nl om bekendstaat: “Op onze e-bikes met een Bosch of Shimano motor krijg je 5 jaar volledige garantie op accu en motor. Natuurlijk heb je altijd de mogelijkheid om een vrijblijvende proefrit te maken. Bovendien biedt Fietsvoordeelshop service en/of aflevering aan huis. Ideaal als je krap in je tijd zit.”

Familiebedrijf CycloVriend

Fietsvoordeelshop.nl, onderdeel van de CycloVriend groep en nog een echt ʻouderwetsʼ familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot de grootste fietsretailer van Nederland. De vestiging in Sittard is de 24e winkel in Nederland, naast 11 JUIZZ-winkels en 3 vestigingen in België onder de formule van BikeFriend.

Bezoek de winkel

Nieuwsgierig geworden? Dan heeft Mohren een advies: “Kijk alvast eens op Fietsvoordeelshop.nl. En, nog beter, stap eens binnen in onze schitterende, nieuwe rijwielzaak. Hoe dan ook is de winkel een absolute aanwinst voor de gemeente Sittard-Geleen.”

Openingstijden

  • Dinsdag tot en mrt vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur; zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.
  • Op maandag 10 april (Paasmaandag) is de winkel geopend van 12:00 tot 17:00 uur.
Cookieinstellingen