Een jacuzzi huren voor een onvergetelijke tijd

Foto: CC0 via pexels

Luxe in de achtertuin of op het balkon. Wie wil dat nu niet? Een jacuzzi levert deze luxe. Maar niet iedereen kan zich een jacuzzi veroorloven.

De hoge kosten en gebrek aan ruimte zijn factoren die veel mensen tegenhoudt een jacuzzi te kopen. Maar tijdelijk een opblaasbare jacuzzi, dat kan ook! Bij ZenTri kun je een jacuzzi huren. Benieuwd naar de voordelen van een jacuzzi huren? Lees hieronder waarom een jacuzzi huren iets voor jou is.

Waarom een jacuzzi huren?

Van jong tot oud, iedereen wil wel eens relaxen. Een betere manier om volledig tot rust te komen dan een jacuzzi is er nauwelijks. Het bad, inclusief bubbels, doet je de dagelijkse sleur vergeten. Een paar minuten in de jacuzzi en je komt er al relaxter uit. Beloofd!

Verschillende jacuzzi’s

Toch is een vaste jacuzzi vaak een te grote stap. Snappen we. Daarom is ZenTri opblaasbare jacuzzi’s gaan verhuren. Door het aanbieden van verschillende jacuzzi’s kun jij kiezen welke het beste bij jouw situatie past. Een klein, intiem gezelschap (bijvoorbeeld met je partner), dan is een 4-persoons jacuzzi ideaal. Een iets groter gezelschap (bijvoorbeeld met je gezin) zou liever voor iets meer ruimte gaan en voor een 6-persoons jacuzzi kiezen. Van plan met je gehele vriendengroep van de jacuzzi te genieten? Dan staat de 8-persoons jacuzzi voor je klaar. Geheid een onvergetelijke tijd. En dan hebben we het nog niet eens over de voordelen van huren en gezondheidsvoordelen gehad.

De voordelen van een jacuzzi huren

Het huren van een jacuzzi heeft vele voordelen. Hieronder sommen we ze voor je op en leggen we deze verder uit.

Goedkoper

Het is fantastisch om je eigen jacuzzi in je tuin te hebben. Een echt pronkstuk. Maar wel duur. Zeker als je niet alleen aanschaf maar ook onderhoud meerekent. Dan is een jacuzzi huren stukken goedkoper. En makkelijker, want aan onderhoud hoef je niet te denken. Dat doen wij voor je!

Geen opslagruimte nodig

Het spreekt misschien voor zich, maar bij huren hoef je het product zelf niet op te slaan. Je kiest jouw huurperiode en hierbuiten hoef je geen opslagruimte te regelen. En dat scheelt een hoop want het bad inclusief pomp en andere benodigdheden kan behoorlijk ruimte innemen. Ook als deze is opgevouwen.

Geen onderhoud en schoonmaak

Bij ZenTri bieden we enkel full-service jacuzzi verhuur aan. Dat betekent dat bij alle reserveringen schoonmaak in de prijs inbegrepen is. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken.

Ook onderhoud doen wij voor je. Met genoeg filters en chloortabletten zorgen wij dat je je huurperiode goed doorkomt. De grote onderhoudsbeurt vindt plaats in onze centrale hub. Het onderhouden doen we voor en na elke verhuurperiode. Zo weten we zeker dat onze jacuzzi’s optimaal werken en jij ongestoord een relaxte tijd hebt.

Voor iedere tuin of balkon

Een jacuzzi huren is altijd voor een bepaalde tijd. Dat betekent dat je niet standaard je gehele tuin of balkon kwijt bent doordat hier een jacuzzi in staat. Dit is maar tijdelijk.
Heb je een wat groter balkon, dan kun je er ook voor kiezen het bubbelbad op je balkon neer te zetten. Let er dan wel op dat een jacuzzi inclusief water tot wel 750 kg kan wegen. Een minder stevig of oud balkon kan dit misschien niet (meer) hebben. Bedenk dus goed of jouw balkon de juiste plek is voor een jacuzzi.

Gezondheidsvoordelen van een jacuzzi

Naast de vele voordelen van een jacuzzi huren, heeft een jacuzzi op zich ook gezondheidsvoordelen die je niet over het hoofd moet zien. Deze voordelen zijn voornamelijk afkomstig van het feit dat een jacuzzi masserende jets heeft. Dit is ook meteen het grootste verschil met een hottub. Een hottub is enkel een warm bad, zonder bubbels. Een jacuzzi heeft een extra relaxte ervaring door de aanwezigheid van de jets. En hieruit komen dus meerdere gezondheidsvoordelen samen.

Verbeterde bloedsomloop

Warm water verwijdt bloedvaten. Dit heeft een positief effect op de bloedcirculatie. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd door de verwijding van bloedvaten. Dit resulteert in een betere bloedsomloop van zuurstof en voedingsstoffen.

Het sneller rondpompen van zuurstof en voedingsstoffen is goed voor je stofwisseling en het bevordert een gezonde huid. Een jacuzzi met warm water kan je algemene gezondheid en de vitaliteit van je lichaam verbeteren. Een goede reden om eens een duik in een jacuzzi te nemen!

Spierontspanning en pijnverlichting

Door de verbeterde bloedsomloop worden niet alleen zuurstof en voedingsstoffen sneller vervoerd. Ook afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Als je last hebt van spierpijn of chronische pijn, is een jacuzzi een ideale manier om de pijn te verlichting. Je spieren kunnen sneller ontspannen doordat de afvalstoffen sneller verwerkt kunnen worden. Het is niet voor niks dat topsporters vaak gebruikmaken van een jacuzzi na afloop van een training of wedstrijd.

Verlichting gewrichtspijn

Een specifieke chronische pijn die vaak baat heeft bij het gebruik van een jacuzzi, is gewrichtspijn. In het water wordt de druk op gewrichten verminderd. Hierdoor wordt bewegen een stuk makkelijker en minder pijnlijk.

Bij een behandeling voor gewrichtspijn wordt een jacuzzi daarom steeds vaker ingezet. Na regelmatig gebruik, zul je een positief verschil gaan merken. Dat houdt niet in dat de ziekte volledig weg kan gaan (het blijft immers chronisch). Wel zal bewegen minder pijnlijk worden.

Stressvermindering en ontspanning

Het is een van de meest voor de hand liggende voordelen van een jacuzzi: stressvermindering en ontspanning. In een warm bad zul je al verschil voelen, maar met masserende jets is de ontspanning optimaal. Dit komt doordat je spieren ontspannen waardoor de productie van het hormoon endorfine wordt gestimuleerd. Endorfine wordt ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd. Je stressniveaus zullen door dit hormoon snel dalen waardoor jij je steeds meer ontspannen voelt. Vaak gespannen of even ontsnappen uit je dagelijkse leven? Dan is een jacuzzi perfect!

Verbeteren slaapkwaliteit

Warmte en massagestralen helpen je ontspannen. Het wordt daarom veelal aangeraden om vlak voordat je naar bed gaat een warm bad of douche te nemen. Hetzelfde effect heeft een jacuzzi. Je gaat relaxter je nachtrust in. Dit is met name een groot voordeel voor mensen met slapeloosheid of die moeite hebben in slaap te vallen. Neem een duik in de jacuzzi voordat je naar bed gaat en laat je lichaam ontspannen. Zonder stress zul je makkelijker in slaap vallen en je slaapkwaliteit verbeteren.

Een jacuzzi huren bij ZenTri

Genieten van alle voordelen van een jacuzzi huren en de gezondheidsvoordelen die een jacuzzi biedt, kan bij ZenTri. Binnen 5 minuten huur je een jacuzzi via het eenvoudige boekingssysteem. Kies welke jacuzzi bij jou past, reserveer jouw data en geniet!

Gratis bezorging in Nederland

ZenTri doet enkel aan full-service jacuzzi verhuur. Dat betekent dat wij standaard de jacuzzi bij je thuis bezorgen en daar ook weer ophalen. Dit doen wij altijd een dag voor de huurperiode zodat jij genoeg tijd hebt de jacuzzi neer te zetten en te vullen met water. Dan kun je maximaal van je huurperiode genieten!

De bezorging van de jacuzzi is gratis bij ZenTri. Geen rare prijs constructie met kilometervergoedingen of extra kosten voor de schoonmaak. De prijzen van ZenTri zijn transparant en inclusief. Wel een onvergetelijke en relaxte tijd met vrienden of familie. Dus waar wacht je nog op? Een jacuzzi huren doe je bij ZenTri!

Cookieinstellingen