Oer-Zittesje bedrijven IT Limburg en Nieuwenhuis bundelen krachten

Foto: Nieuwenhuis IT & Connectivity

Door Saskia Claessens – Grote kans dat je er geregeld langs komt en het paarse uithangbord ziet hangen: Nieuwenhuis IT & Connectivity aan de Rijksweg Noord in Sittard.

De laatste week van september zullen hier een aantal mannen met verhuisdozen op de stoep staan. Per 1 oktober slaan IT Limburg en Nieuwenhuis IT & Connectivity namelijk de handen ineen en gaan zij verder onder de naam Nieuwenhuis IT & Connectivity.

“We bundelen onze krachten, kennis en expertise om verder te bouwen aan een stabiele toekomst voor onze klanten,” vertelt Mark Streukens, directeur van Nieuwenhuis IT & Connectivity. “We willen onze klanten zekerheid bieden. Het blijft dan ook grotendeels bij het oude vertrouwde, alleen zien de voormalige IT Limburg-klanten nu een ander gezicht.”

Robert Claessens, de soon-to-be oud-directeur van IT Limburg, draagt op 1 oktober het stokje over aan Mark. De komende maanden zal hij nog werkzaam zijn bij Nieuwenhuis, waar hij zijn taken geleidelijk zal afbouwen om uiteindelijk alles in goede handen achter te laten.

 

Cookieinstellingen