Hou het zomergevoel nog even vast!

Foto: Yogaplace

Yogaplace nodigt jou uit voor inspirerende Try-out avond op hun locatie ‘de Teekenschool’ in Sittard.

Tijdens het inspirerende avondprogramma aanstaande vrijdag 29 september ben je van harte welkom tussen 18:00 en 21:30 uur, om een kijkje te nemen of vrijblijvend deel te nemen aan verschillende korte lessen. Lessen van onder andere actieve tot rustige yogavormen, meditatielessen, ontspanning- en ademsessies. Deze zijn voor ieder niveau en elke achtergrond toegankelijk. De avond wordt afgesloten met een hartverwarmend liveconcert van Kelsey Kluijtmans. Laat je meenemen in oerklanken, meditatie en mantra’s. Haar zachte, tegelijkertijd krachtige stem raken je met levensenergie. Mis dit niet!

Ben je nieuwsgierig naar deze prachtige rustgevende plek, een ruime, nostalgische en monumentale locatie aan de rand van het centrum van Sittard, dan word je met een warm welkom ontvangen. In De Teekenschool aan de Rijksweg-Zuid 43, een begrip in Sittard, ervaar je een oase van rust als je binnenkomt.

Maak deze avond kennis met het aanbod en het inspirerende team! Je ontvangt na deelname een gratis 5 lessen ‘flavours’-kaart om het aanbod een maand lang te ervaren. Regelmatig yoga beoefenen zorgt namelijk voor vermindering van stress, een betere nachtrust, versterking van het immuunsysteem, een positieve mindset en fysiek voor meer kracht en flexibiliteit.

Yogaplace staat al 20 jaar voor een complete body & mind ervaring, waar kennis en kunde voorop staan en – wat velen niet weten – Yogaplace biedt naast een dagelijks breed lesaanbod, ook vitaliteitsprogramma’s bij vele bedrijven in Limburg. Ook verzorgt Yogaplace erkende Yoga-docentenopleidingen, vele inspirerende workshops, individuele coachingtrajecten, yoga retreats, yogatherapie voor herstel na klachten en veel meer.

Maak deze avond ook kans op twee maanden gratis yoga en doe mee aan een leuke win-actie.

Cookieinstellingen