EP:Tummers ook dit seizoen Diamond Business Partner Fortuna Sittard

Foto: © Fortuna Sittard

Ook voor dit seizoen heeft elektronica- en witgoedverkoper EP:Tummers zich verbonden als Diamond Business Partner aan Fortuna Sittard.

EP:Tummers is met 8 winkels, waarvan een megastore op Retailpark Sittard-Geleen, de grootste elektronica- en witgoedspecialist van Limburg. Daarnaast is EP:Tummers er ook voor het zakelijke segment, waarbij ze ontzorgen van advies tot aankoop én zelfs daarna nog met een eigen installatie- en servicedienst. Sylvester Janssen, actief als Accountmanager Zakelijk bij EP:Tummers, is als echte Fortunees in zijn nopjes met de verlengde samenwerking: “Ik kom al van kleins af aan bij Fortuna en kijk er naar uit het zakelijk netwerk te ontmoeten binnen deze mooie businessclub.”

EP:Tummers is lokaal gevestigd en betrokken in de maatschappij. Middels het partnership met Fortuna zoekt de retailer ook graag de connectie met de community van de club middels de EP:Tummers Man of the Match verkiezing. Daar worden wij vrolijk van!

Tom Daemen, Commercieel Manager, is heel blij met de samenwerking met EP Tummers. “EP Tummers is nu voor het 3e seizoen actief als Business Partner en heeft zich gedurende deze periode ontwikkeld tot Diamond partner van onze club. Ze zijn altijd bereid om mee te denken, ook in de interactie met de supporters. Bovendien bezoeken heel veel mensen hun winkels en zijn we ook blij dat we zichtbaar zijn op de schermen in hun winkels.

Met Sylvester Janssen als echte Fortunees in de rol van zakelijke accountmanager ben ik ervan overtuigd dat de samenwerking voor beide partijen nog meer zijn vruchten gaat afwerpen.”

 

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen