Feestelijke opening Albert Heijn Jan Linders Amstenrade

Foto: © Albert Heijn Jan Linders, Andries van der Ree

Over ruim een week gaat de Jan Linders aan de Hoofdstraat 45 in Amstenrade tijdelijk dicht.

De winkel sluit donderdag 9 november om 13:00 uur en wordt maandag 27 november om 14:00 uur feestelijk heropend als Albert Heijn Jan Linders. Daar vinden klanten het lekkere van Albert Heijn en het beste van Jan Linders.

Supermarktmanager Nicky Vliex: “We willen de opening graag samen met onze klanten vieren. Het wordt een gezellig feestje. Voor de eerste 500 klanten is er een leuke verrassing en er zijn bijzondere openingsaanbiedingen. Ook kun je op de foto met de levensgrote hamster. We hopen iedereen te zien bij de opening!”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels aan de Kouvenderstraat 100 en Akerstraat 282 in Hoensbroek en bij de Albert Heijn aan de Kennedylaan 90 in Brunssum.

Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind vorig jaar aan te gaan samenwerken, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Dit betekent dat Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die zij gaat ombouwen naar de Albert Heijn-formule en dat zij deze zelfstandig blijft exploiteren. De medewerkers die werkzaam zijn in deze winkels blijven in dienst bij Jan Linders.

Cookieinstellingen