Dickens op het Kasteel in Limbricht

Foto: Kasteel Limbricht

In de kerstvakantie verandert Kasteel Limbricht en de daarnaast gelegen Platz vier dagen lang in ‘Dickens Ville’. Een reis terug in de tijd naar het sfeervolle 19e-eeuwse Engeland van de wereldberoemde Charles Dickens.

Van 27 december t/m 30 december neemt Dickens Ville de bezoekers mee naar de prachtige ambiance van deze bijzondere tijd. Een breed scala aan karakteristieke personages komt tot leven vergezeld van live muziek, een mini (steek)producten markt, foodtruckplein en tal van bijzondere settingen.

De Dickens Tour belooft aantal unieke ontmoetingen, inclusief enkele hapjes en drankjes, verspreid over het kasteel en de omliggende Platz. Het programma omvat onder andere een bezoek aan de brouwerij, fotomoment in Dickens-kleding en een magische theatervoorstelling. Dit allemaal om de bezoekers een bijzonder Kerstvakantie uitje te bieden.

Voor kinderen is er een speciaal programma samengesteld met een historische carrouselrit, marshmallow roosteren bij het kampvuur en een rondje paardrijden.

Dickens Ville is vrij toegankelijk (gratis te betreden) voor het publiek. Voor de totaalbeleving die wordt geboden met de Dickens tour dienen gasten vooraf online tickets aan te schaffen.

Op de website www.dickensophetkasteel.nl is alle informatie te vinden over het evenement en kunnen tickets voor de Dickens Tour worden verkregen.

 

Cookieinstellingen