Open inloopavond en try-outlessen bij Yogaplace

Foto: SGN

Start het jaar goed met aandacht voor jezelf! Bezoek de open inloopavond met gratis try-outlessen en workshops bij Yogaplace.

Yogaplace nodigt jou speciaal uit voor een inspirerende avond op hun locatie aan de Rijksweg Zuid 43a in Sittard.

Tijdens het inspirerende programma op vrijdagavond 12 januari (18:00-21:30 uur) kan je een kijkje komen nemen of deelnemen aan verschillende workshops van onder andere actieve tot rustige yoga vormen, meditatielessen, hormoonyoga, yoga Nidra, Yin yoga, ademsessies, informatiesessies over yoga-opleidingen en meer. Maak deze avond kennis met het aanbod en het inspirerende team! Ontvang na deelname een gratis 3-lessen ‘flavours’-kaart om zelf het aanbod te kunnen gaan ervaren naast een mooie kortingsvoucher voor een 6-weekse Introductiecursus. Ook maak je deze avond kans op 2 maanden gratis yogalessen. Mis dit niet!

Regelmatig yoga beoefenen zorgt onder andere voor vermindering van stress, betere nachtrust, versterking van het immuunsysteem, een positieve mindset, meer energie en meer kracht en flexibiliteit.

Ben je nieuwsgierig naar deze prachtige plek, een ruime, nostalgische en monumentale locatie aan de rand van het centrum van Sittard, dan word je met een warm welkom ontvangen door onze hosts. De Teekenschool, een begrip in Sittard, daar ervaar je een oase van rust als je binnenkomt. Daarnaast kun je ook wekelijkse lessen volgen in de andere locatie, de knusse en fijne yogaruimte bij Van der Valk hotel in Urmond, waar Yogaplace ook meerdere lessen per week aanbiedt!

Yogaplace staat al voor meer dan 20 jaar voor een complete body & mind ervaring met kwaliteit en – wat velen niet weten – biedt naast een dagelijks breed lesaanbod ook vitaliteitsprogramma’s bij vele bedrijven in Limburg, geeft erkende 200 uurs yogadocentenopleidingen, 50 uurs specialisatie modules voor docenten (yoga Nidra training, Seniorenyoga en Yin yoga opleiding et cetera) verdiepende workshops, persoonlijke coachingtrajecten, weekend- en weekretreats en yogatherapiesessies.

Kijk op www.yogaplace.nl voor meer informatie en het volledige programma.

Zet de Open Inloop avond in je agenda. Je kunt je ook vooraf aanmelden via het event op www.yogaplace.nl of kom gerust spontaan binnenlopen en kennismaken!

Tot 12 januari!
Team Yogaplace

Cookieinstellingen