Chef Glenn Heijlands aan het fornuis in restaurant Tara in Sittard

Foto: © TEAMTUESDAY

Sinds april dit jaar heeft het centrum van Sittard er met Tara aan de Paardestraat een mooi restaurant bij.

Achter de elegante gevel van het historische pand vindt u vanaf nu het nieuwe en gezellige restaurant van Glenn Heijlands.

Hij serveert verfijnde gerechten met wereldse toetsen, die hij perfect afkruidt met zijn uitgebreide culinaire palmares. Zo werkte hij in Zwitserland, Duitsland, aan boord van verschillende luxe cruiseschepen en in het Nederlandse Beluga Loves You, alsook Restaurant ONE te Roermond. De inspiratie voor zijn menu’s haalt hij dan ook uit deze ervaringen, maar ook uit talrijke reizen die hem de gastronomische uithoeken van de wereld leerden kennen. Al deze invloeden zitten mooi verpakt in een gevarieerd menu met inspirerende smaken.

Deze menu’s, met democratische prijzen vanaf € 75,00 p.p., bieden momenteel ingrediënten als Dutch Yellowtail Kingfish, zeebaars, coquilles, Limburgs Geuldallam en meer. Hierover vertelt Glenn dat hij kwaliteitsvolle producten gebruikt om de eenvoud van gastronomie op het bord te brengen: gewoon genieten door goed en lekker te eten.

Dat de naam van het restaurant is afgeleid van het Gaelische woord ‘torra’, dat heuvel betekent, en dat het restaurant gelegen is aan de voet van de Kollenberg, is dan ook geen toeval. Bij Restaurant Tara bouwen Glenn en zijn team geleidelijk aan op naar een culinair hoogtepunt, waar u geniet van verfijnde simpliciteit.

Restaurant Tara is geopend vanaf woensdagavond tot en met zaterdagavond voor zowel lunch als diner en biedt plaats aan 38 couverts.

In de zomermaanden is het ook mogelijk om op het terras te lunchen of dineren dat plaats biedt aan 24 couverts.

Voor reserveringen of extra informatie kan u terecht op de website van Restaurant Tara, mailt u naar [email protected] of belt u naar +31 462 04 00 40.

Cookieinstellingen