Eerste vriendenbijeenkomst Via Belgica 2024

Foto: Via Belgica

De provincie Limburg en de zeven partnergemeenten van Via Belgica nodigen u van harte uit voor de eerste vriendenbijeenkomst van dit jaar.

Deze wordt op maandag 24 juni gehouden in Abdij Rolduc in Kerkrade. Inschrijven kan enkel vandaag nog via [email protected].

Tijdens dit treffen wordt vooruitgeblikt en ontdek je meer over de ontwikkeling van zeven nieuwe wandelroutes tussen 2025 en 2027 in Maastricht, Meerssen, Valkenburg, Heerlen, Voerendaal, Simpelveld en Kerkrade. En Kerkrade mag de spits afbijten.

Ook deze keer doen doet Via Belgica een oproep aan ondernemers en creatievelingen om producten te ontwikkelen geïnspireerd op het Romeins verleden.

Interesse? Neem dan deel aan de workshop, leer elkaar beter kennen, laat de inspiratie opborrelen en ontdek hoe jij misschien kan aanhaken bij één van de nieuwe wandelroutes.

Programma

  • 13:00 uur: Verwelkoming
  • 13:10 uur: Enkele inspirerende ondernemers aan het woord. Welke producten ontwikkelden zij? Hoe raakten ze geïnspireerd door het Romeins verleden? Hoe pak je het proces aan? En hoe maak je het succesvol?
  • 13:30 uur: Ga samen aan de slag in enkele workshops. Inspireer elkaar en ga naar huis met nieuwe ideeën.
  • 15:00 uur: Hoe kan je vriend worden van de Via Belgica en aanhaken als ondernemer?
  • 15:30-17:00 uur: borrel

Locatie: Abdij Rolduc, Heyendallaan 82, 6464 EP Kerkrade.

Cookieinstellingen