Informatiemarkt Slim Verbouwen

In bestaande woningen kan nog veel verbeterd worden op het gebied van energiebesparing en levensloopbestendigheid van woningen. De woningvoorraad is verantwoordelijk voor 30% van de totale CO2 uitstoot en 40% van het totale energieverbruik in Nederland. 

De overheid heeft geld vrijgemaakt om energiebesparing te bevorderen, zoals met het Nationaal Energiebespaarfonds. Consumenten zijn steeds bewuster bezig met energie besparen en de focus in de woningmarkt ligt momenteel voornamelijk op verbouwen. Een mooi moment voor Rabobank Westelijke Mijnstreek om een informatiemarkt te organiseren die in het teken staat van slim verbouwen.
Tijdens de informatiemarkt worden woningeigenaren die hun woning willen verduurzamen of levensloopbestendig maken in contact gebracht met vakmensen uit de buurt. Denk aan adviseurs, installateurs en aannemers. Woningeigenaren kunnen advies inwinnen op het gebied van verbouwing en aanpassing van de woning; bijvoorbeeld over zonnepanelen, zonneboilers en mogelijk te behalen rendement. Ook kunnen zij vragen stellen over de beste manier om een verbouwing te financieren en zaken te verzekeren. Vertegenwoordigers van de gemeente Sittard-Geleen en Beek adviseren bezoekers over duurzame investeringen.
Informatiemarkt Slim Verbouwen
Datum: zaterdag 25 oktober 2014
Locatie: Adviescentrum Rabobank Westelijke Mijnstreek
Adres: Bergerweg 49, 6135 KD, Sittard
Cookieinstellingen