Tussen droom – wave en rock – WAVE (2)

Foto:

Gezien het succes van WAVE (1) lag een vervolg met WAVE (2) in de lijn der verwachtingen. Op zaterdag 8 november is het zover, met een line-up met 5 bands en 3 DJ’s.

Dat WAVE een breed begrip is blijkt wel uit de verschillende speelstijlen van de 5 bands die het affiche sieren. De organisatie kan een indrukwekkende line-up presenteren waarin de indie, wave, rock- en popinvloeden duidelijk aanwezig zijn. En dat met een groot aantal Belgische bands. 
Zijn Tubelight (Pukkelpop dit jaar) en Rhinos Are People Too bands die duidelijk aan de weg timmeren, de mannen van Spiral of Silence en Star Industry draaien al een tijdje mee in het ‘circuit’.
De warme contacten tussen Spiral of Silence met het alom geprezen Siglo XX (jaren 80) maken dat met een ‘verrassingsoptreden’ serieus rekening moet worden gehouden. De organisatie heeft er in haar time table al ruimte voor ingebouwd. 
Met Star Industry haalt de organisatie tevens een CD-presentatie in huis. De Belgen presenteren tijdens WAVE (2) namelijk hun nieuwste werk.
WAVE (2) wordt om 19:30 uur geopend door het jonge, getalenteerde Basket Case. En met 3 DJ’s zorgt WAVE er ook nu voor dat tijdens de afterparty ‘de voetjes van de vloer’ kunnen. 
Evenement: WAVE (2)
Datum: 8 november
Locatie: Muziekcafé De Reünie
Adres: Wilhelminastraat 1, Geleen
Aanvang: 19:30 uur
Entree: 7 euro per ticket in voorverkoop
Cookieinstellingen