Dubbel Duurzaam adviseert woningeigenaren

De gemeente Sittard-Geleen is, samen met de Stichting Milieufederatie Limburg en de Stichting Huiszorg, het project Dubbel Duurzaam gestart. Doel van dit project is het verduurzamen en toekomstbestendig maken van de particuliere woningvoorraad in Sittard-Geleen. 

Woningen worden onderzocht – gescand – op de mogelijkheden voor energiebesparing én het toekomstbestendig maken. Bent u eigenaar van een woning in Sittard-Geleen? Wilt u uw woning energiezuinig maken? Wilt u langer in uw eigen woning blijven wonen, maar weet u niet wat daarvoor nodig is? Laat u adviseren door Dubbel Duurzaam!
 
Hebt u interesse in een energiescan, een zorgscan of in beiden dan kunt u zich aanmelden via www.milieufederatielimburg.nl/dubbelduurzaam.
Wat biedt Dubbel Duurzaam?
  • Een energiescan van uw woning voor € 35* en/of een zorgscan van uw woning voor € 35*
  • Een energiescan biedt inzicht in de meest aantrekkelijke energiebesparingsmogelijkheden van uw woning
  • Een zorgscan geeft inzicht in wat er nodig is om langer veilig, gezond en comfortabel in uw woning te blijven wonen
  • Een korting op kleine maatregelen (bijvoorbeeld tochtstrips of drempelhulpen) die gratis kunnen worden aangebracht
  • Een voordelige financiering via de duurzaamheidslening van de gemeente Sittard-Geleen tegen een rente die 2,5% lager is dan bij een gangbare lening
  • Een keuze voor complete ontzorging bij het aanvragen van de offertes en voor bouwwerkzaamheden.
* Let op: door een bijdrage van de Rabobank is voor de eerste 500 aanmeldingen een reduceerde prijs afgesproken; € 25 voor een energiescan en € 25 voor een zorgscan.
Begin 2015 start het project Dubbel Duurzaam in de kernen Grevenbicht, Buchten en Holtum. 
 
Dubbel Duurzaam is een project van de gemeente Sittard-Geleen en de Stichting Milieufederatie Limburg en de Stichting Huiszorg. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Rabobank en de provincie Limburg. 
Cookieinstellingen