Kaartverkoop Oktoberfeest Sittard 2017 heden gestart

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De kaartverkoop voor de dertiende editie van het Oktoberfeest in Sittard is gestart. Om 16:00 uur opende wethouder Noël Lebens de nieuwe website voor het Oktoberfeest in café ’t Sjterfhoes in de historische binnenstad van Sittard.

Het Oktoberfeest Sittard wordt georganiseerd door de Gemeente Sittard-Geleen en vindt plaats van 13 tot en met 18 oktober 2017.

Wethouder Noël Lebens is trots op wat de dertiende editie te bieden heeft. “We gaan voor kwaliteit. Grote namen op het podium. Een verbeterd evenemententerrein. Én een waanzinnig nieuw onderdeel als de Stihl Timbersports gaan zorgen voor een schitterend Oktoberfeest 2017!”

Op de dertiende editie van het Oktoberfeest Sittard komen grote artiesten uit de Schlagerwereld. Klubbb3, Bergluft, Müchner Zwietracht, Ex ‘Klostertaler’ frontman Markus Wolfahrt en veel meer grote namen zullen in de vier feestpaviljoens op de schootsvelden van Sittard het publiek vermaken.

Nieuw onderdeel op het Oktoberfeest Sittard 2017 is het Stihl Timbersports Kampioenschap. Op zaterdag 14 oktober en zondag 15 oktober zal op de schootsvelden de internationale elite van de sporthouthakkers strijden om het BenNeLux Kampioenschap.

Tickets zijn te koop op de volgende voorverkoopadressen: Augustus van Neer Tabakspeciaalzaak, Lederhosenland, MusicMachine Sittard, VVV Zuid-Limburg (vestiging Sittard) en alle Primera winkels.

Kijk voor alle informatie over het programma, digitale tickets en de prijzen op de website: www.oktoberfeestsittard.nl.

Cookieinstellingen