Ook ‘Beste Rockband’ naar Geleen

Foto:

Events 4 Life houdt het niveau van voorgaand jaar vast en weet zelfs twee 3FM award winnaars naar Geleen te halen. Op zaterdag 20 september 2014 speelt naast Miss Montreal ook Kensington op het Events 4 Life Festival. 

Dat medt de orgnisatie woensdag op haar Facebookpagina. Kensington won afgelopen donderdag de 3FM award voor Beste Rockband. De line-up voor zaterdag 20 september 2014 is nu geheel bekend. Kensington, Miss Montreal en The Unofficials zullen Geleen op z’n grondvesten doen schudden.
Tickets zijn vanaf woensdag 16 april 12.00 uur verkrijgbaar via de online ticketshop
Naast het zaterdagavondprogramma is ook de programmering van de overige dagen bekend. Op vrijdagavond vindt een Business Event gevolgd door het dansfeest 40UP plaats. Een themafeest met opzwepende muziek en unieke videobeelden dat zich als een olievlek over het hele land verspreidt. 
Zaterdagmiddag wordt een kunstmarkt van hoogwaardige kwaliteit verweven in de reguliere zaterdagmarkt. 
Op zondag zal een LimboParty met diverse Limburgse artiesten, een Kidsplaza en een Fashion Battle in de Geleense binnenstad georganiseerd worden. 
Kaartverkoop
De voorverkoop voor het Events 4 Life Festival voor de zaterdagavond is op woensdag 16 april van start gegaan, die voor de overige twee festivaldagen en de weekendtickets gaat op zaterdag 19 april van start.
Cookieinstellingen