Eerste keer Natuurontbijt IVN in Sittard

Vroeg in de ochtend, de zon komt langzaam op. De wereld wordt wakker. Geen mooier moment om de natuur te beleven. Daarom is er het IVN Natuurontbijt. Samen met hun kinderen, partner, vriend of vriendin zien deelnemers de natuur ontwaken. 

De afgelopen twee jaar organiseerden IVN-afdelingen op tientallen locaties een natuurontbijt met honderden enthousiaste deelnemers. In 2014 zal dit voor het eerst gebeuren in Sittard, volgend jaar in Born en het jaar daarop in Munstergeleen.
Het ontbijt vindt plaats op zaterdag 3 mei in het Theehuis in de Hof van Onthaasting in de wijk Hoogveld in Sittard (tussen basisschool Loedoes en Orbis Hoogstaete, Smithlaan 151, 6135 JL Sittard).
 
Verzamelen vanaf ca. 8.45 uur en aanvang ontbijt om 9.00 uur. Een glaasje jus d’orange, koffie of thee, een lekker croissantje, een broodje met beleg, een stukje fruit.  Dat hoort er allemaal bij. Tijdens het ontbijt kunt u kennismaken met het werk van het IVN Sittard-Geleen en de activiteiten,die door ons georganiseerd worden.
Daarna vindt onder leiding van IVN–gidsen een rondleiding plaats door de Hof van Onthaasting en wordt de nectarkroeg bij basisschool Loedoes bezocht. Dankzij de medewerking van Centrum voor Natuur- en Mileu Educatie De Rollen zijn er voor de jeugd ontdekdozen op het gebied van duurzame energie en wordt er een bomenspel georganiseerd. 
Reserveren noodzakelijk
Reserveren voor het ontbijt is in verband met de voorbereidingen noodzakelijk en kan uitsluitend via www.natuurontbijt.nl.
De kosten bedragen € 4,95 vanaf 12 jaar, € 2,50 voor kinderen van 3 tot 12 jaar en het is gratis voor kinderen tot 3 jaar. De kosten dienen op de locatie voldaan te worden.
Het Natuurontbijt is ook voor niet-IVN-leden toegankelijk.
Cookieinstellingen