3W gaat Den Tempel pimpen

Winkelcentrum Den Tempel, vóór de grote renovatie (foto uit 2014)
Winkelcentrum Den Tempel, vóór de grote renovatie (foto uit 2014)
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Projectontwikkelaar 3W New Development heeft de vraag gekregen om Winkelcentrum Den Tempel in het kernwinkelgebied van Sittard eens duchtig op te frissen, of – zoals dat in het vakjargon van de projectontwikkelaars heet – een kwaliteitsimpuls te geven.

Die impuls moet ertoe bijdragen dat het winkelcentrum ook in de komende jaren aantrekkelijk blijft voor de consument, zo meldt het bedrijf op zijn website.
Het winkelcomplex is gebouwd in 1970 en is bezit van het Maastrichtse vastgoedbedrijf Kijabo en Dela Vastgoed. Het  winkelcentrum kent een breed winkelaanbod en er is – in tegenstelling tot andere winkelstraten in het centrum – nauwelijks leegstand. 
De uitstraling van het winkelcentrum is niet meer van deze tijd. Bovendien is er asbest verwerkt in de dakbedekking.
Ontwikkelaar 3W heeft deze opdracht van Kijabo en wil ook de andere eigenaar van het winkelcomplex meekrijgen in de plannen en tevens rekening houden met wensen van de huurders. Ook de gemeente Sittard-Geleen wordt in de plannen betrokken, omdat de openbare ruimte – bestrating, straatmeubilair en verlichting – eveneens aan een upgrade toe zijn.
Cookieinstellingen