Brand Weizen “pratsjevol” bij Rimpelpop

Foto:

In het grote Brand Weizen paviljoen vond maandagmiddag het enorm populaire Oktoberfeestevenement Rimpelpop plaats. De belangstelling voor het evenement was weer enorm.

Een wat jongere bezoeker van het Oktoberfeest in Sittard aanschouwde maandagmiddag met verbazing de opstopping van bejaarde tot hoogbejaarde Oktoberfeestgangers die al rond 12:00 uur ontstond voor de ingang van het Brand Weizen paviljoen. Iedereen wilde natuurlijk verzekerd zijn van de beste zitplaatsen aan de lange tafels, liefst zo dicht mogelijk bij het podium. Dringen geblazen dus.
“Straks gaan ze nog ’s nachts voor de tent bivakkeren om als eerste naar binnen te kunnen”, liet een jongere bezoeker van het Oktoberfeest zich ontvallen.
Bozz, Larissa, Tiroler Teufel, Ruud Appelhof, Pascal Krieger, Claudia Ansel, Heidi’s Manner en Beppie Kraft vermaakten het naar schatting 2000 koppige publiek. Met Rimpelpop bedient de organisatie van het Oktoberfeest een groeimarkt. De vergrijzing neemt immers behoorlijk toe de komende jaren…
Cookieinstellingen