Unbeschreiblich weiblich pop-up expositie rond ‘de vrouw’

Foto: Deborah Muller

De Internationale Dag van de Vrouw leek twee kunstenaressen – Daphne Brankaert (portretten) en Deborah Muller (sculpturen) – een ideale dag om een ééndaagse expositie te organiseren met ‘de vrouw’ in de hoofdrol: ‘Unbeschreiblich weiblich’.

De meeste exposities zijn gewoon ronduit saai, zo vinden Daphne en Deborah. Reden om op 8 maart alle aanwezige vrouwen – vooruit, de mannen ook – op allerlei manieren in het zonnetje te zetten en zo te laten zien dat een expositie niet per definitie saai hoeft te zijn, maar ook een echte belevenis kan worden.

“We willen een unieke ervaring presenteren aan het publiek. Een dag vol verrassingen en onverwachte wendingen die het kijken naar kunst een extra dimensie geven.” Nieuwsgierig geworden? Kom dan op 8 maart tussen 12:00 en 19:00 uur naar Ernesto’s aan de Markt in Sittard.

Om de dag extra boeiend te maken krijgen diverse artiesten de gelegenheid om telkens 10 minuten van het podium van Ernesto’s gebruik te maken om hun eigen kunsten te presenteren. Optredens moeten het fenomeen ‘vrouw’ in de hoofdrol hebben staan. Invulling en invalshoek staan verder helemaal vrij.

Voor meer informatie
» Daphne Brankaert – [email protected] – 06-422148221
» Facebookpagina pop-up expositie ‘Unbeschreiblich weiblich’

pop-up-expo-dag-van-de-vrouw

Cookieinstellingen