Miss Oktoberfeest Sittard 2015

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op Koningsdag gaat de aandacht uit naar de monarchie, maar daarna richten de ogen van velen zich met het verstrijken van de tijd in toenemende mate op de van 23 tot en met 28 oktober te houden elfde editie van het Oktoberfeest.

De organisatie zoekt samen met UIT-magazine ook dit jaar weer een enthousiaste, representatieve en dus charmante jongedame die als Miss Oktoberfeest de feestelijkheden vanaf de eerste rij mag meemaken.

Vanaf vrijdag 23 oktober 2015 mag deze jongedame zich een jaar lang Miss Oktoberfeest Sittard noemen. Daarmee wordt zij de opvolgster van Els van der Geeren, de derde Miss Oktoberfeest Sittard die is uitgeroepen, na Charlotte Rademacher in 2012 en Minouche Heinemans in 2013.

De verkiezing van Miss Oktoberfeest werd in 2012 voor het eerst gehouden op initiatief van UIT magazine, het maandelijkse stadsmagazine van Sittard-Geleen. Ook in 2015 weer in samenwerking met de organisatie van Oktoberfeest Sittard, Lederhosenland Sittard en Wendy’s Bibob.

Dames die vóór 1998 zijn geboren en woonachtig zijn in Sittard, of een heel nauwe band hebben met de stad kunnen zich aanmelden.

» Miss Oktoberfeest Sittard 2015

Cookieinstellingen