Opnieuw dikke cheque Jan Linders voor Èngele

Met veel genoegen overhandigde filiaalmanager Erik Gubbels namens Jan Linders in Sittard vrijdagmiddag een fraaie cheque aan Jolanda, Angela en Monique, de drie drijvende krachten achter de Èngele van Zitterd-Gelaen.

En de monden van het drietal vielen open toen het bedrag op de cheque zichtbaar werd: 2450 euro. Een bijzonder mooie tweede cheque van het Jan Linders Fonds, dat dit jaar de Èngele als goed doel heeft geadopteerd.

De Èngele zijn inmiddels in Sittard-Geleen in enkele jaren uitgegroeid tot een begrip. Ze steunen mensen die door omstandigheden in acute problemen zijn geraakt. Die steun varieert van een goed gesprek via schoenen, kleding en huisraad tot hulp in de vorm van voedselpakketten voor hen die op de wachtlijst van de voedselbank staan. De tegenprestatie die de Èngele daarvoor vragen is dat de geholpenen zelf ook de helpende hand gaan bieden zodra ze uit het dal zijn.

Erik Gubbels: “Alle Jan Linders vestigingen – dat zijn er 59, waarvan het merendeel in Limburg – kiezen elk jaar een goed doel uit om financieel te steunen. Daarbij vragen we als tegenprestatie dan men zichzelf tijdens een aantal acties bij de supermarkt presenteert en men laat zien waar men voor staat. De Èngele doen dat altijd met verve!”

Het was de tweede cheque die de Èngele van Jan Linders mochten ontvangen. Het bedrag werd ditmaal bijeengebracht doordat Jan Linders 1 euro per verkochte kilo asperges en per verkochte aardbeidenvla opzij legde voor de Èngele.

Gubbels vindt doelstellingen zoals die waarvoor de Èngele of het Toon Hermanshuis (een eerder goed doel van het Jan Lindersfonds) bijzonder sympathiek en waardevol. “Het gaat bij deze organisaties om het steunen van mensen die die steun écht heel hard nodig hebben.”

“Wij hebben een SUPER COOLE middag gehad….. bij Jan Linders Supermarkt in Zitterd !!!!! Whoehoe een donatie van €. 2.450,00. Veer waore gans van ut patje aaf. Dus…..Jan Linders Supermarkt Zitterd, Eric, Patrick, de res van ut personeel en alle klanten ….. BEDANKT!!! XXX” – de Èngele van Zitterd-Gelaen

Jan Linders Fonds
Jan Linders supermarkten bestond in 2013 50 jaar. In het kader van dit jubileum is de Stichting ‘Jan Linders Fonds’ opgericht. Een zelfstandig fonds dat dit jaar 59 lokale doelen ondersteunt. De lijfspreuk Jan Linders, was: “Houd van de mensen, dan houden de mensen van jou.” Het zit dus in de genen van Jan Linders supermarkten om actief betrokken te zijn bij de omgeving.

Op de foto boven dit bericht v.l.n.r.: de Èngele Angela, Jolanda en Monique en namens Jan Linders filiaalmanager Erik Gubbels en Patrick van de Looij.

Cookieinstellingen