Centrummanagement Sittard maakt reclame in Tudderen

Het Sittardse Centrummanagement heeft woensdagmiddag in Tudderen bij wijze van ‘guerilla-actie’ reclame gemaakt voor de Outlet Shopping Day van zaterdag 5 september in het centrum van Sittard.

Vanaf half drie reed woensdagmiddag een pick-up met reclame voor de Outlet Shopping Day rondjes over de parkeerterreinen aan An der Fummer, waar het winkelcentrum van Tudderen is gevestigd. Een drietal dames deelde flyers uit om de bezoekers te bewegen om zaterdag naar het centrum van Sittard te komen.

tudderen-2

Met de raadsverkiezingen van 2014 kwam GroenLinks al eerder op het idee om in Tudderen campagne te gaan voeren. Men plaatste er toen driehoeksborden en deelde flyers uit om mensen uit Sittard-Geleen te bewegen om te gaan stemmen en dan natuurlijk vooral op GroenLinks. Maar omdat men geen vergunning had aangevraagd werd men al heel snel gesommeerd daarmee te stoppen en de geplaatste driehoeksborden te verwijderen.

De actie die het Centrummanagement vandaag ondernam ondervond echter geen enkel probleem.

“We willen de mensen hier attenderen op een aantrekkelijke koopjesdag in Sittard. En als ze dan in Sittard zijn krijgen ze wellicht ook aandacht voor de vele speciaalzaken die wél in Sittard, maar niet in Tudderen te vinden zijn. Bovendien kan men dan weer eens ervaren hoe gezellig het Sittardse stadscentrum is, want voor de gezelligheid ga je toch echt niet naar An der Fummer”, zegt Rino Vincken van het Centrummanagement.

Er werden vandaag 1200 flyers aan het winkelend publiek uitgedeeld en onder ruitenwissers van geparkeerde auto’s gestopt. “De mensen die een flyer in handen kregen gedrukt door een van onze charmante medewerksters reageerden enthousiast op de actie.”

Aan het einde van de actie heeft men het parkeerterrein geïnspecteerd op weggeworpen flyers. “Daarbij hebben we maar één weggeworpen flyer hoeven op te rapen” blikt Vincken tevreden terug.

Morgen, tijdens de donderdagmarkt, is het team aanwezig op de Markt in Sittard om reclame te maken voor de Outlet Shopping Day van zaterdag 5 september.

outlet-shoppig-day-reclame

Cookieinstellingen