Thema-avond WWZ – Wet Werk en Zekerheid

Foto: beeldcitaat Google Streetview

Op 19 oktober organiseert de FNV om 19:30 uur in Buurtcentrum Limbrichterveld in Sittard een thema-avond over de nieuwe Wet Werk en Zekerheid, WWZ.

De nieuwe Wet Werk en Zekerheid gaat per 1 januari 2016 in. De wet betekent onder andere wijzigingen in de WW-duur en in de regels rond flexibele contracten. Maar ook in het afgelopen jaar zijn er veel veranderingen doorgevoerd. Recentelijk nog, per 1 juli 2015, zijn er veranderingen aangebracht in de methode waarmee de WW wordt berekend. Kortom, er is veel waarover de FNV u wil bijpraten.

Bestuurder Félix Alejandro Pérez van FNV Uitkeringsgerechtigden leidt de bijeenkomst om 19:30 uur in met een presentatie. De bijeenkomst wordt uiterlijk om 22:00 uur afgesloten. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. De koffie staat vanaf 19:00 uur voor u klaar.

In verband met de aankleding en omvang van de zaal wordt u verzocht om vóór 8 oktober aanstaande uw deelname via e-mail door te geven aan [email protected]. Mocht u vooraf vragen en of opmerkingen hebben dan kunt u die eveneens per e-mail aan hetzelfde adres kenbaar maken.

U vindt het Buurtcentrum Limbrichterveld aan de Eisenhowerstraat 724 in Sittard (zie onderstaand kaartje).

Cookieinstellingen