Wir sind Spitze! presenteert eerste album

Foto: Wir sind Spitze!

Op zondag 13 december 16:00 uur houdt feestband Wir sind Spitze! zijn debuutalbum ‘Bärenstark’ ten doop in de Hanenhof in Geleen.

‘Bärenstark’ zijn Peter Ummels, Jos Gijzen, Dominique Paats, Eric Heijnen en Maurice Horsmans met hun nimmer aflatende enthousiasme, uitstekende muziek en ‘kwatschiteiten’ beslist.

Het album weerspiegelt Wir sind Spitze!’s voorliefde voor Musik, Festen, Bier und Mädels. Deze unieke mix werd ook door Joseph Schönleitner(Koch Universal) opgemerkt. Deze producent, brein achter grote hits van onder andere Marc Pircher, Kastelruther Spatzen en Semino Rossi, ging graag de samenwerking met Wir Sind Spitze! aan. Het resultaat daarvan is een volledig Duitstalig CD Album met 16 titels, variërend in stijl van schlager tot ballad en van rock tot (beat)polka.

Tien van de zestien titels op de CD zijn eigen nummers, voornamelijk geschreven door de bandleden Peter Ummels en Jos Gijzen. Ook werd er samengewerkt met andere componisten en tekstschrijvers, waaronder Guus Smeets, Frans Hermans en de Duitse schrijver Rudolf Mussig. Naast eigen liedjes bevat het album ook enkele covers die op geheel eigen wijze zijn bewerkt.

De CD-presentatie in de Hanenhof in Geleen wordt gegarandeerd een feestje! Samen met optredens van Party Kryner en Ohne Gewähr. “Goeie muziek en genoeg bier… kortom álle ingrediënten voor een Bärenstarke avond!”, zegt Wir sind Spitze!.

Kaarten à 10 euro zijn te koop bij Lederhosenland Sittard, Lukoil Valkenburg of via www.wirsindspitze.com.

Cookieinstellingen