Paasstukjes voor orgelrestauratie

Foto: Stichting Behoud Franse Klooster

Stichting Behoud Franse Klooster zet zich in voor het behoud van het door de brand beschadigde Verschueren pijporgel uit de Kapel van het Franse Klooster.

De restauratie kost veel geld. Om deze reden organiseert de stichting een paasstukjesverkoop waarvan de opbrengst ten goede komt aan de orgelrestauratie.

De paasstukjes worden gemaakt door vrijwilligers van de stichting, daarbij geholpen door echte vakmensen. De kosten van een paasstukje zijn € 9,00 en voor de vrienden van het Franse Klooster € 7,00.

U kunt de paasstukjes telefonisch (06-30567774) of via e-mail ([email protected]) bestellen tot en met 8 maart (bestellingen s.v.p. tijdig doorgeven, want bij het bereiken van de limiet worden bestellingen niet meer aangenomen).

De bestelde paasstukjes kunt u op vrijdag 18 maart van 09:30-13:00 uur en van 14:30-17:30 uur en op zaterdag 19 maart gedurende de hele dag van 09:30-17:00 uur afhalen
in de winkel van Dieteren Klinkers op de Steenweg 43 te Sittard. Let op: zaterdag 19 maart is Sint Joepmarkt in Sittard.

Op afspraak kunnen bestelde paasstukjes op genoemde data ook bij u thuis bezorgd worden (tegen een kleine meerprijs). De betaling hoeft pas contant voldaan te worden bij het afhalen of bezorgen.

Cookieinstellingen